Famílies Antaviana

Molt bones famílies!

En primer lloc, desitgem que les vostres criatures, vosaltres i les vostres persones estimades, us trobeu bé de salut!!!

Des de l'AFA Antaviana (Associació de Famílies d'Alumnes de l'institut escola), per a les famílies que us estreneu a l'Antaviana, donar-vos la benvinguda i desitjar que les vostres criatures estiguin gaudint d'un bon inici de curs! Per a les famílies que ja teniu solera a l'escola, la benvinguda per la retornada i el desig que les vostres criatures estiguin gaudint d'un inici de curs il·lusionant! A unes i altres, ganes de compartir moments plegades per contribuir amb el nostre granet de sorra a fer de l'Antaviana una gran comunitat educativa!

A l'AFA li donem vida entre totes i tots! Les comunicacions les fem arribar a través del correu de l'escola perquè així la informació us arriba a totes les famílies. Ara bé, si tens propostes, idees, reflexions, comentaris o, simplement, vols més informació o sumar-te a les trobades que fem, escriu-nos un mail a afa.ie.antaviana@gmail.com i ens posarem en contacte amb tu!

Per agilitzar la comunicació, també hem obert un canal a Telegram. https://t.me/afantaviana


Activitats de lleure fora de l'horari lectiu

Informació sobre les ACTIVITATS DEL CURS 2021-22

Activitats proposades per altres entitats i equipaments del barri

Activitats que es fan al barri, al districte, a la ciutat...

"Los científicos dicen que estamos hechos de átomos, pero a mí un pajarito me contó que estamos hechos de historias."

Eduardo Galeano

Aqui trobareu informació sobre la Jornada Continuada tant a nivell de la plataforma de Jornda Continuada com les coses que estem fent des de l'AFA.

Articles, retalls i reportatges per reflexionar que estem fent, que estem deixant fer, que estem deixant de fer i que podem fer.