Equip impulsor


Activam la vida al centre

Formar i motivar: activitats culturals a l'EOI d'Eivissa i Formentera

L'Equip impulsor treballa de forma col·laborativa en l'organització de diferents activitats culturals i didàctiques de l'EOI d'Eivissa i Formentera. Si voleu contactar amb nosaltres, ho podeu fer al correu electrònic següent: equipimpulsor@eoi-eivissa.com 

Curs 2023-2024

Durant la jornada de claustres pedagògics (gener de 2024) vàrem poder conèixer més a fons el treball per tasques, la intel·ligència artificial, l'aplicació Genial.ly i el programa Excel. Els membres del claustre Margarida Torres, Noelia Segura, Rosa Soriano, Rafa Crego i Patrizio Albanese varen compartir els seus coneixements amb la resta de docents de l'EOI en un matí interessant i amè. 

Gràcies, companyes i companys! :-)


Al mes de febrer de 2024, la docent Ana Prats va oferir la xerrada "Els drets lingüístics en el marc dels drets humans. El cas del català a les Illes Balears", que s'inscriu en el Projecte Lingüístic de Centre de la nostra Escola.

Durant la presentació, a la qual assistiren l'alumnat de B2 i C1 del Departament de Català, i diversos docents de l'Escola, es va fer un resum de la Declaració Universal de Drets Lingüístics (1996) i es va analitzar la situació del català en el context sociolingüístic actual.


El mes de març de 2024, la docent Mónica Palacios va oferir un taller de ioga per a docents a tot el claustre, i va donar pautes per afrontar els moments d'estrès mitjançant la respiració conscient. 

La sessió va resultar molt enriquidora i ens va ajudar a incorporar pràctiques saludables en el nostre dia a dia. 

No ens oblidem de respirar! ;-)


Curs 2022-2023

Començàrem el curs 2022-2023 donant un cop de mà a la Biblioteca amb el seu concurs Per què vas a la biblioteca? L'alumnat dels diferents departaments i seus de la nostra Escola envià una resposta a aquesta pregunta en l'idioma que estava estudiant, i les frases més enginyoses il·lustraren la bossa que varen rebre les guanyadores com a premi.

Al mes de novembre vàrem cooperar amb el Departament de Català en la recerca de convidats per a Històries del Català. Luiz Felipe Santos, veterà alumne d'Anglès i Alemany del nostre centre, va estar molt content de compartir amb l'alumnat la seua pròpia experiència com a aprenent i parlant de català.

També col·laboràrem en l'organització de la visita guiada per Dalt Vila que oferí una altra de les nostres alumnes d'Anglès, Mónica Boned, a l'alumnat d'Espanyol com a Llengua Estrangera, i a la qual assistí l'alumnat d'A1 i B1 de la professora María P. González.

Durant el mes de març donàrem una mà a la Comissió d'Igualtat en l'organització del recital oferit per POEMilla amb motiu del Dia Internacional de les Dones i del Dia Internacional de la Poesia. Durant l'esdeveniment no només vàrem escoltar els poemes musicats per Mon&MarCel, sinó que diverses alumnes i professores del nostre centre hi participaren llegint poesies d'autores pitiüses, tant en català com traduïts a altres idiomes. 

La primavera també ens dugué la visita de Karen Killeen, activista que lluita pels drets humans, animals i de la natura. En col·laboració amb el Departament d'Anglès organitzàrem una xerrada per a l'alumnat de nivells intermedis i avançats, que va poder conèixer diferents iniciatives per frenar el canvi climàtic i va fer preguntes a na Karen en anglès.

Vàrem tancar el mes d'abril amb la Setmana del Llibre 2023, que aprofitàrem per renovar els llibres de la nostra taula d'intercanvi i per promocionar les nostres escriptores del mes (desembre-abril) amb el joc Qui és qui? i l'exposició a la biblioteca / aula multimèdia.

A més, convidàrem l'alumnat de Blanca Dona a participar al mural Quin llibre t'enduries a una illa deserta? per compartir les seues recomanacions literàries amb la resta de la comunitat educativa.