INICI

L’ESCOLA DE MÚSICA SONA A FELICITAT

Amb les ganes d’explicar bé el que fem a l’escola de música, hem apostat per llançar als quatre vents el nostre missatge:

Vine a l’escola de música...

Seràs feliç!

Aquest és el principal anhel de l’escola municipal de música de Sallent, i també la principal bandera.

Malgrat i que de vegades no és fàcil -doncs la música com tota destresa i com tota afició, vol que se li dediquin estones per anar perfeccionant i agafant seguretat-, treballem perquè l’alumne se senti a gust a l’escola i tingui ganes de fer i aprendre més.

Copyright de la imatge Joan Turu

Som a l’edifici Cal Moliner, un edifici preciós amb vocació d’estar ple de gent que vibri amb la música: vine a conèixe’ns!

Sallent té molta sort de disposar d’una escola municipal i el que ha de fer és gaudir-ne i aprofitar-se’n al màxim. Projectes

Conscients que a l’escola cadascú hi ve a buscar una cosa diferent, volem complir el màxim d'expectatives i ens proposem arribar a un ventall de persones com més ampli, millor. Consulta aquí la oferta educativa.

Es vol potenciar l’estada a l’escola de música fent diferents activitats sense que això suposi més cost per les famílies.

El nostre sistema de quotes funciona per paquets i permet que un alumne pugui fer vàries assignatures sense que això suposi un encariment!, Sobretot les de formació instrumnetal o vocal.

Consulta aquí els nostres preus.

Per matricular-te pots trobar la documentació aquí

SEGUEIX-NOS AL FACEBOOK!

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM

SEGUEIX-NOS A YOUTUBE

Ajuntament de Sallent
Fàbrica Vella
Associació catalana d'escoles de música
Gwido
Associació del mètode Suzuki a Catalunya