INICI 

Amb les ganes d’explicar bé el que fem a l’escola de música, hem apostat per llançar als quatre vents el nostre missatge: 

Vine a l’escola de música... Seràs feliç!

Aquest és el principal anhel de l’escola municipal de música de Sallent, i també la principal bandera. 

Malgrat i que de vegades no és fàcil -doncs la música com tota destresa i com tota afició, vol que se li dediquin estones per anar perfeccionant i agafant seguretat-, treballem perquè et sentis a gust a l’escola i tinguis ganes de fer i aprendre més.

Som a l’edifici Cal Moliner, un edifici preciós amb vocació d’estar ple de gent que vibri amb la música: vine a conèixer-nos!

Sallent té molta sort de disposar d’una escola municipal i el que ha de fer és gaudir-ne i aprofitar-se’n al màxim.

Conscients que a l’escola cadascú hi ve a buscar una cosa diferent, volem complir el màxim d'expectatives i ens proposem arribar a un ventall de persones com més ampli, millor.  Consulta aquí l'oferta educativa.

Volem potenciar l’estada a l’escola de música fent diferents activitats sense que això suposi més cost per les famílies. 

El nostre sistema de quotes funciona per paquets i permet que un alumne pugui fer diverses assignatures sense que això suposi un encariment!, Sobretot les de formació instrumental o vocal. 

Consulta aquí els nostres preus.

Per matricular-te pots trobar la documentació aquí

Ajuntament de Sallent
Fàbrica Vella
Associació catalana d'escoles de música
Gwido
Associació del mètode Suzuki a Catalunya