Referenssit ja toteutuksia

Astra Wines Oy

Voidakseni keskittyä Bernard Massard 100v- juhlien järjestelyyn pyysin Marjo Strandmania hoitamaan kaiken juhlien visuaaliseen ilmeeseen liittyvän. Huolellisesti suunniteltu kalustus, valaistus, somisteet mukaan lukien upeat kukka-asetelmat sekä muut Marjon toteuttamat ratkaisut ylittivät odotukseni. Sain keskittyä mm. koko juhlaillan vieraisiin ja juhlaan kun Marjo rautaisella ammattitaidolla varmisti että hommat hoituivat taustalla. Juhlatila oli upea ja sain runsaasti erinomaista palautetta juhlatilan tunnelmasta vierailtamme.

Minulla oli koko projektin ajan täysi luottamus Marjon ammattitaitoon ja kyvystä itsenäiseen työskentelyyn. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Marjon kanssa vaativissa juhlien järjestelyissä.

Johanna Lohivesi

Yrittäjä

Astra Wines Oy


Ravintola Vista, Tapiola Golf

"Marjon visuaalinen osaaminen on pettämätön. Vista Service Oy on saanut taas nauttia hänen luovuudestaan golfravintoloissamme Hirsalassa ja Tapiolassa.

Ystävällinen ja asiakaslähtöinen yhteistyö on huippua.

Viimeisin huipputapaus on lokakuinen Bernard Massard 100v- juhlat Vistassa. Niin upeana en ole ennen tätä ravintolaa nähnytkään. Tuemme hyvin toistemme osaamista.

Heli Lepola, yrittäjä

Ravintola Vista ja Hirsala Verde

Ramson & Co. Brand Ambassadors Oy

"Marjon kanssa työskentely on erittäin helppoa ja vaivatonta. Vaikka projektin alkuvaiheessa yksityiskohdat eivät ole vielä täysin selvillä edes itsellä, voin silti luottaa siihen, että Marjo saa erinomaisen lopputuloksen aikaiseksi, jota ei voi muuta kuin ihailla. Marjo panostaa isoissa kokonaisuuksissa myös pieniin visuaalisiin yksityiskohtiin, jotka ovat ratkaisevia ja huokuvat ammattimaista ja viimeisteltyä jälkeä."

Olga Alekseeva, tuotantopäällikkö, Ramson & Co. Brand Ambassadors Oy

Yritystilaisuudet ja juhlat

Myymäläsomistukset kauttamme.

Golfravintolan katetulle terassille verhot. Pehmentää visuaalista ilmettä, parantaa akustiikkaa ja tietenkin paloturvalliset kankaat.

Teema-somistukset esim. ravintoloihin.

Järjestämme yksilöllisiä golfkilpailuja yrityksille sekä yksityishenkilöille. Teemme yhteistyötä Brightly Oy:n kanssa.

Somistimme kuvauspaikan lastenkirjan youtube-kuvauksiin.

Kamu-maskotin kuvaukset. Paikkana Surf House.

Toteutimme takeaway-myyntipisteen graafisen ja visuaalisen ilmeen .