OVER ONS

Als ondernemer houdt u zich het liefst bezig met het runnen van uw onderneming. Vaak heeft u daardoor minder of geen tijd voor de administratieve werkzaamheden. De Rank Administratie en Advies is de ondersteunende en helpende hand van starters, ondernemers in het midden- en klein bedrijf, ZZP'ers en natuurlijk particulieren. Wij kunnen u vele taken ontnemen, zodat u kunt doen waar u goed in bent!

Wij bieden praktische hulp om op een effectieve wijze een goede administratie en boekhouding op te zetten en bij te houden.

Veranderingen in belastingen, strengere regelgeving, financiering, vrijwel elke ondernemer heeft met deze ontwikkelingen te maken. Door alle administratieve, boekhoudkundige en belastingtechnische zaken in samenwerking optimaal te verzorgen, kunt u zich volledig concentreren op uw eigen onderneming.

Wij hebben een no-nonsense en recht-door-zee mentaliteit, waarbij we er naar streven een langdurige en open relatie met onze klanten op te bouwen. We communiceren graag direct, laagdrempelig en zonder veel poespas en willen graag dat onze klanten ook zo met ons communiceren.