Ոค ८คՐค૭૦Ն

Pere Amorós 2, 07570 Artà · Illes Balears · e-mail ceipnacaragol@educaib.eu · tel. 971 83 58 41

Normativa d'ús i avís legal

Informació General

Col·legi Públic d'Educació Infantil i Primària Na Caragol amb domicili al carrer Pere Amorós 2, 07570 d'Artà, d'ara endavant “CEIP Na Caragol”.

Per comunicar-se amb el CEIP Na Caragol de manera directa i efectiva, l'usuari podrà dirigir-se per correu electrònic a l'adreça ceipnacaragol#educaib.eu o per telèfon al número 971.835841.

-

Condicions i navegació per la web www.cpnacaragol.es

Tot i que les presents són les condicions actuals, a fi de millorar el servei, el CEIP Na Caragol es reserva el dret a modificar la presentació, configuració i contingut de la web, així com també les condicions requerides per al seu accés i utilització. L'accés i utilització dels continguts i serveis de la web després de la seva modificació implica la seva total acceptació per part de l'usuari final.

El lloc www.cpncaragol.es es regeix per les lleis espanyoles i per la legislació nacional i internacional sobre la propietat intel·lectual. CEIP Na Caragol és el titular únic de la web.

Per navegar en el lloc web, l'usuari es compromet a utilitzar-la de conformitat amb la Llei, respectant les seves condicions d'ús. En utilitzar el lloc web, l'usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions d'ús, comprometent-se a no transmetre, difondre o posar a la disposició de tercers qualsevol classe de material i en qualsevol format que estigui contingut en la web tot tenint present la legislació vigent.

-

Propietat intel·lectual

Queden reservats tots els drets de Propietat Intel·lectual sobre els continguts i/o serveis i, en particular, queda prohibit modificar, copiar, reproduir, comunicar públicament, transformar o distribuir de qualsevol forma la totalitat o part dels continguts i/o serveis inclosos en el lloc web, per a propòsits públics o comercials, si no es compta amb l'autorització prèvia, expressa i per escrit del CEIP Na Caragol o, si escau, del titular dels drets corresponents.

Així mateix, les referències a noms i marques comercials o registrades, logotips o altres signes distintius de terceres empreses, porten implícites la prohibició sobre el seu ús sense el consentiment del CEIP Na Caragol o dels seus legítims propietaris.

Responsabilitat de la web

El CEIP Na Caragol no pot garantir la fiabilitat, utilitat o veracitat de les informacions que es prestin a través de la web, ni tampoc de la utilitat o veracitat de la documentació que apareix.

En conseqüència, el CEIP Na Caragol no garanteix ni es fa responsable de:

Navegant en el lloc web l'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis oferts i a no emprar-los per a:

Política d'enllaços o links

En cas que l'usuari trobi en el lloc web enllaços a d'altres pàgines web mitjançant diferents botons, links, bànners, etc., s'ha de tenir present que aquests són gestionats per tercers. El CEIP Na Caragol no té facultat ni mitjans humans ni tècnics per conèixer, controlar ni aprovar tota la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres llocs web als quals es puguin establir enllaços des del lloc web. En conseqüència, el CEIP Na Caragol no podrà assumir cap tipus de responsabilitat sobre aquest tema.

Legislació aplicable

Les relacions establertes entre el CEIP Na Caragol i l'usuari es regiran pel que es disposa en la normativa espanyola vigent. En el cas que qualsevol disposició o disposicions d'aquestes condicions generals fos (fossin) considerada (es) nul·la (es) o inaplicable (s), en la seva totalitat o en part, per qualsevol Jutjat, Tribunal o òrgan administratiu competent, aquesta nul·litat no afectarà a les altres disposicions de les condicions generals.

L'usuari declara expressament conèixer el contingut de les presents condicions i acceptar la totalitat obligacions imposades per les mateixes.

British Council

L'aprenentatge en tres llengües no només contribueix al progrés de l'alumnat en totes i cada una d'elles sino que sembla que hi ha millores en el seu desenvolupament cognitiu. Anglès 3-12 anys. 

Projecte TAC

Formació de l'alumnat | Formació del professorat | Ús de recursos digitals i multimèdia | Entorns Virtuals d'Aprenentatge EVA | GSuite for EDU | Programació i robòtica | Software codi obert i lliure distribució. 

Centre Ecoambiental

Educació en valors pel manteniment i respecte medi ambient | Reducció de residus, reutilització i reciclatge | Tècniques i maneig d'estris pel manteniment de l'hort escolar | Consciència verda. 

Novetats

Intercanvi amb la St John's School de Newcastle, Anglaterra

Aquest curs ens ha tornat a fallar l'auxiliar de conversa. Hem iniciat, però, una col·laboració amb aquesta escola de Newcastle, Anglaterra, amb la qual l'alumnat de 6è ja ha fet una vídeo cridada on s'han fet preguntes i intercanviat impressions.

Des d'allà ens varen fer arribar un vídeo presentació i ara nosaltres n'hem preparat aquest amb molta il·lusió.

code week 2023.pdf

 EU CODE WEEK 2023

El CEIP Na Caragol ha participat aquest any a la EU CODE WEEK 2023.

Els alumnes s'ho han passat d'allò més bé programant amb SCRATCH.

Serveis complementaris

Calendari escolar. Curs 2023-2024

Calendari_23_24.pdf

UKEBAND: l'ukelele entra a l'aula de música

Aquest darrer trimestre, a Na Caragol, hem posat en marxa un projecte molt il·lusionant que consisteix en apropar l'ukelele als infants. Per aquest motiu s'ha dotat al departament de música amb 25 ukeleles de diferents colors que permetran que tots els infants puguin gaudir de tocar tant de forma simultània com també per petits grups, depenent del color de l'instrument. La introducció de l'ukelele a les classes de música és una idea que va agafant força en moltes escoles ja que la senzillesa de l'instrument permet treballar melodies de forma monofònica (fent una sola nota cada vegada) o de forma polifònica (fent sonar acords). De moment els infants han acollit amb molta il·lusió aquesta idea i ja han començat a practicar amb entusiasme. La nostra intenció és que aquest projecte acabi d'agafar forma el curs que ve i introduir-lo a tots els grups de primària amb la finalitat de poder muntar una autèntica UKEBAND!

En Biel Majoral fa reviure a Na Caragol les tonades tradicionals

Els alumnes de 2n de primària varen poder gaudir dins l'aula d'una estona de màgia musical. En Biel Majoral, acompanyat de Delfí Mulet i Miquel Brunet, ens van fer una visita i durant gairebé una hora ens sumergiren dins un viatge musical a través del temps. En Biel Majoral, padrí d'en Biel Garau, alumne de 2n, va interpretar distintes tonades i cançons tradicionals acompanyat de dos grans músics. Els infants varen gaudir molt de l'activitat i, fins i tot, varen paticipar actívament cantant les cançons dels burjons i del Sen Pirris. Des del centre volem agrair la col·laboració d'en Biel, d'en Delfí i d'en Miquel, desitjant que en un futur es pugui repetir una experiència similar.

Ens repartim les tasques! L’alumnat pren part del dia a dia del nostre centre

Enguany hem iniciat un projecte de lideratge compartit en el qual es pretén que tots els alumnes del centre assumeixin algunes responsabilitats que serviran per millorar tant la convivència com el dia a dia del centre. 

Els alumnes de 1r cicle seran els agents encarregats de dur a terme una vigilància de la neteja dels espais. Seva és la tasca de vetlar perquè tant l’interior com els exteriors del centre estiguin nets. També controlaran que el reciclatge es dugui a terme com toca i que es faci un ús correcte de les papereres. 

Els alumnes del 2n cicle de primària (3r i 4t) són els encarregats de cuidar de l’hort i dels espais naturals que envolten el nostre centre: jardins, gavetes, patis, … Per això tendran la tasca de sembrar dins l’hort i procurar que els espais estiguin nets de males herbes. Seva també serà la tasca d’embellir els diferents espais amb elements naturals. 

Per la seva part, els alumnes de 5è són els encarregats del bibliopati. La seva tasca consistirà en treure i oferir material de lectura als alumnes que estiguin al pati i tenguin ganes relaxar-se durant aquest moment. 

I finalment, els alumnes de 6è són els encarregats de fer ràdio els temps del pati. Notícies, aniversaris dels alumnes del centre, activitats destacades… aquest és un bon moment per treballar la comunicació i l’expressió verbal.

Telèfons d'interés

Curs escolar 2023-24

Telefons d'interès 22-23.pdf

Tutorial per recuperar la contrasenya del GestIB

Benvolgudes famílies,

Vos deixam aquest tutorial per recuperar la vostra contrasenya del GestIB ara que s'atraca una altre vegada el procés de matriculació de nous alumnes al centre.

Esperam que vos sigui d'utilitat.

Localització

Formulari

Xarxes Socials

Partners i solucions

YouTube Channel

Canal Telegram