Ոค ८คՐค૭૦Ն

Pere Amorós 2, 07570 Artà · Illes Balears · e-mail ceipnacaragol@educaib.eu · tel. 971 83 58 41

Normativa d'ús i avís legal

Informació General

Col·legi Públic d'Educació Infantil i Primària Na Caragol amb domicili al carrer Pere Amorós 2, 07570 d'Artà, d'ara endavant “CEIP Na Caragol”.

Per comunicar-se amb el CEIP Na Caragol de manera directa i efectiva, l'usuari podrà dirigir-se per correu electrònic a l'adreça ceipnacaragol#educaib.eu o per telèfon al número 971.835841.

-

Condicions i navegació per la web www.cpnacaragol.es

Tot i que les presents són les condicions actuals, a fi de millorar el servei, el CEIP Na Caragol es reserva el dret a modificar la presentació, configuració i contingut de la web, així com també les condicions requerides per al seu accés i utilització. L'accés i utilització dels continguts i serveis de la web després de la seva modificació implica la seva total acceptació per part de l'usuari final.

El lloc www.cpncaragol.es es regeix per les lleis espanyoles i per la legislació nacional i internacional sobre la propietat intel·lectual. CEIP Na Caragol és el titular únic de la web.

Per navegar en el lloc web, l'usuari es compromet a utilitzar-la de conformitat amb la Llei, respectant les seves condicions d'ús. En utilitzar el lloc web, l'usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions d'ús, comprometent-se a no transmetre, difondre o posar a la disposició de tercers qualsevol classe de material i en qualsevol format que estigui contingut en la web tot tenint present la legislació vigent.

-

Propietat intel·lectual

Queden reservats tots els drets de Propietat Intel·lectual sobre els continguts i/o serveis i, en particular, queda prohibit modificar, copiar, reproduir, comunicar públicament, transformar o distribuir de qualsevol forma la totalitat o part dels continguts i/o serveis inclosos en el lloc web, per a propòsits públics o comercials, si no es compta amb l'autorització prèvia, expressa i per escrit del CEIP Na Caragol o, si escau, del titular dels drets corresponents.

Així mateix, les referències a noms i marques comercials o registrades, logotips o altres signes distintius de terceres empreses, porten implícites la prohibició sobre el seu ús sense el consentiment del CEIP Na Caragol o dels seus legítims propietaris.

-

Responsabilitat de la web

El CEIP Na Caragol no pot garantir la fiabilitat, utilitat o veracitat de les informacions que es prestin a través de la web, ni tampoc de la utilitat o veracitat de la documentació que apareix.

En conseqüència, el CEIP Na Caragol no garanteix ni es fa responsable de:

  1. La continuïtat dels continguts de la web.

  2. L'abscència d'errors en aquests continguts o serveis.

  3. L'abscència de virus i/o altres components nocius en el lloc web o en el servidor que la subministra.

  4. La invulnerabilitad de l'assetjo web tot tenint presents les mesures de seguretat que s'adoptin en la mateixa.

Navegant en el lloc web l'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis oferts i a no emprar-los per a:

  1. Participar en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l'ordre públic.

  2. Provocar danys en els sistemes físics i lògics del CEIP Na Caragol, dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualsevol altre sistema d'atac que sigui susceptible de provocar danys en els anteriorment esmentats.

-

Política d'enllaços o links

En cas que l'usuari trobi en el lloc web enllaços a d'altres pàgines web mitjançant diferents botons, links, bànners, etc., s'ha de tenir present que aquests són gestionats per tercers. El CEIP Na Caragol no té facultat ni mitjans humans ni tècnics per conèixer, controlar ni aprovar tota la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres llocs web als quals es puguin establir enllaços des del lloc web. En conseqüència, el CEIP Na Caragol no podrà assumir cap tipus de responsabilitat sobre aquest tema.

-

Legislació aplicable

Les relacions establertes entre el CEIP Na Caragol i l'usuari es regiran pel que es disposa en la normativa espanyola vigent. En el cas que qualsevol disposició o disposicions d'aquestes condicions generals fos (fossin) considerada (es) nul·la (es) o inaplicable (s), en la seva totalitat o en part, per qualsevol Jutjat, Tribunal o òrgan administratiu competent, aquesta nul·litat no afectarà a les altres disposicions de les condicions generals.

L'usuari declara expressament conèixer el contingut de les presents condicions i acceptar la totalitat obligacions imposades per les mateixes.

British Council

L'aprenentatge en tres llengües no només contribueix al progrés de l'alumnat en totes i cada una d'elles sino que sembla que hi ha millores en el seu desenvolupament cognitiu. Anglès 3-12 anys.

Projecte TAC

Formació de l'alumnat | Formació del professorat | Ús de recursos digitals i multimèdia | Entorns Virtuals d'Aprenentatge EVA | GSuite for EDU | Programació i robòtica | Software codi obert i lliure distribució.

Centre Ecoambiental

Educació en valors pel manteniment i respecte medi ambient | Reducció de residus, reutilització i reciclatge | Tècniques i maneig d'estris pel manteniment de l'hort escolar | Consciència verda.

Novetats

Sant Antoni 2022

A na Caragol, plegats

hem celebrat Sant Antoni

alguns vestits de dimoni

i amb instruments afinats.


Tots tenim molta tristor

però en Mosca ha vengut

i a tots ens ha convençut

l’any que ve serà millor!


A l’infern hi cremaran

aquest virus maleït

els dimonis ens ho han dit

l’any vint-i-tres ballaran.


Vingué un dels nostres companys

l’estimat Jaume Cabrer

a ell li volem donar

moltes gràcies i MOLTS D’ANYS!

Un Nadal de Colors. CEIP Na Caragol. Nadal 2021.

Ja arriba Nadal i l'escola de Na Caragol vol desitjar-vos unes Bones Festes i un Feliç Any Nou 2022 ple de colors.

BON NADAL!

A més, el claustrevol dedicar aquesta cançó al seu alumnat.

Consell Escolar. Valoració del menjador escolar.

CEIP Na Caragol · Curs 2021-22

Per tal de començar a fer feina i engrescar a tota la comunitat educativa a participar, s’ha creat un formulari Google perquè pogueu col·laborar en el document de valoració del menjador escolar que s’ha d’entregar a la conselleria el proper mes de gener 2022. Us animam a participar per tal de que l’informe sigui el més objectiu possible i mostri la valoració conjunta de les famílies usuàries del menjador escolar.


Aquest formulari el tendreu disponible i el podreu omplir i enviar fins dia 12/01/22 .


Formulari de valoració del menjador. 👉 Clica aquí per obrir-lo.


Moltes gràcies per la vostra cooperació!!!

Renovació Consell Escolar curs 2021-2022

El passat dimarts 14/12/21 es va celebrar l’acte de constitució de la renovació dels membres del Consell Escolar.

Els nous membres elegits per votació són els següents. En representació del professorat: Fernando Amador, Mª del Mar Morey i Iolanda Carrillo. En representació dels pares i mares: Francina Jaume i Lucía Miguel.

Us mostram la imatge que es va fer una vegada finalitzada la reunió. El representant de l’AMIPA, Arturo Sanabria Celdrán, va participar de manera virtual a l’acte i la representant per part de l’ajuntament, Mª Antònia Sureda, es va disculpar ja que tenia un altre compromís i no va ser possible la seva presència.

Donam la benvinguda als nous representants i agraïm la tasca feta als que ja no en formen part!

El CEIP Na Caragol celebra el 25 N

El CEIP Na Caragol celebra el 25 N, dia Mundial contra la violència de gènere, amb una cançó i coreografia alegre i motivadora "Let Purple Kites Fly".

No hi ha res més poderós i il·lusionant que estar units amb un objectiu comú.

Us compartim aquest vídeo que desitjam us agradi i el disfruteu tant com noltros ho hem fet. 💜💜

Pla de contingència 2021_22.pdf

Pla de contingència 2021-22

CEIP Na Caragol · Curs 2021-22


Estimades families,

A continuació vos volem fer arribar el pla de contingència del centre revisat i actualitzat a la darrera normativa existent.


Rebeu una salutació,

Equip Directiu.


Pla de contingència CEIP Na Caragol 2021-22 👉 Clic aquí per descarregar.

🤔 Si teniu dubtes o precisau aclariments podeu contactar amb l'escola.

✉️ ceipnacaragol@educaib.eu

Informació important. Curs 2021/22.

CEIP Na Caragol · Curs 2021-22

Apreciades famílies,

Ara que estam a les portes de començar un nou curs us volem informar d'alguns aspectes que pensam que us poden interessar:

👉 Inici activitats lectives – les classes començaran dia 10 de setembre per a tots els nivells.

Les entrades i sortides es faran de forma esglaonada (com l'any passat). Les portes s'obriran a les 8.50 h i a les 13.50 h (infantil) i a les 14 h (primària) per tal d'entrar i sortir del recinte. Pensau que cada alumne/a ha d'entrar per l'accés que li pertoca segons el grup d'edat. Hi haurà cartells indicatius.

👉 Llistat material – A l'inici de la plana web del centre “www.cpnacaragol.es” hi podreu trobar les llistes per cursos del material que han de dur els alumnes en començar el curs.

👉 Pagament quotes material + llibres – Enguany hi ha novetats en el sistema de pagament ja que es podrà fer o bé mitjançant transferència bancària o bé via presencial (en efectiu). En començar el curs us passarem una circular on us explicarem les modalitats de pagament i les quantitats segons el grup d'edat de l'alumne/a.

👉 Menjador - A partir de dia 10 de setembre ja s'oferirà el servei de menjador. L'horari serà de les 14h a les 15h. Cal apuntar-se amb antelació al watshap 664 36 88 85.

👉 Escola matinera - El servei començarà a partir de dia 13 de setembre. L'horari és de les 7.30h a les 9h a l'edifici d'infantil. Venda de tiquets a secretaria.

👉 Reunions inici curs – Els tutors/es, a través dels grups de delegats/des, us avisaran de les dates i els horaris en que es realitzaran les reunions.

Atentament,

Equip Directiu

Informació AMIPA

21-22 LLISTAT DE MATERIAL NIN_A.pdf

Llistat de material. Curs 2021-22

Ja està disponible el llistat de material que han de dur eln nins/es de cara al curs 2021-22. El trobareu fent clic damunt la imatge de l'esquerra o a l'enllaç que hi ha a continuació.


Llistat de material ➡️fes clic aquí.

Protocol d'actuació davant possible Covid-19

CEIP Na Caragol · Curs 2020-21

Estimades families,

A continuació vos volem fer arribar el protocol d'actuació davant un possible cas de COvid-19, revisat i actualitzat a la darrera normativa existent.


Rebeu una salutació,

Equip Directiu.

Protocol d'actuació davant possible Covid-19 👉 Clic aquí per descarregar.

🤔 Si teniu dubtes o precisau aclariments podeu contactar amb l'escola.

✉️ ceipnacaragol@educaib.eu

Actualitzacio del Protocol davan t possibles afectats Covid-19.pdf

Localització

Formulari

Xarxes Socials

Partners i solucions

YouTube Channel

Canal Telegram