Ոค ८คՐค૭૦Ն

Pere Amorós 2, 07570 Artà · Illes Balears · e-mail ceipnacaragol@educaib.eu · tel. 971 83 58 41

Normativa d'ús i avís legal

Informació General

Col·legi Públic d'Educació Infantil i Primària Na Caragol amb domicili al carrer Pere Amorós 2, 07570 d'Artà, d'ara endavant “CEIP Na Caragol”.

Per comunicar-se amb el CEIP Na Caragol de manera directa i efectiva, l'usuari podrà dirigir-se per correu electrònic a l'adreça ceipnacaragol#educaib.eu o per telèfon al número 971.835841.

-

Condicions i navegació per la web www.cpnacaragol.es

Tot i que les presents són les condicions actuals, a fi de millorar el servei, el CEIP Na Caragol es reserva el dret a modificar la presentació, configuració i contingut de la web, així com també les condicions requerides per al seu accés i utilització. L'accés i utilització dels continguts i serveis de la web després de la seva modificació implica la seva total acceptació per part de l'usuari final.

El lloc www.cpncaragol.es es regeix per les lleis espanyoles i per la legislació nacional i internacional sobre la propietat intel·lectual. CEIP Na Caragol és el titular únic de la web.

Per navegar en el lloc web, l'usuari es compromet a utilitzar-la de conformitat amb la Llei, respectant les seves condicions d'ús. En utilitzar el lloc web, l'usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions d'ús, comprometent-se a no transmetre, difondre o posar a la disposició de tercers qualsevol classe de material i en qualsevol format que estigui contingut en la web tot tenint present la legislació vigent.

-

Propietat intel·lectual

Queden reservats tots els drets de Propietat Intel·lectual sobre els continguts i/o serveis i, en particular, queda prohibit modificar, copiar, reproduir, comunicar públicament, transformar o distribuir de qualsevol forma la totalitat o part dels continguts i/o serveis inclosos en el lloc web, per a propòsits públics o comercials, si no es compta amb l'autorització prèvia, expressa i per escrit del CEIP Na Caragol o, si escau, del titular dels drets corresponents.

Així mateix, les referències a noms i marques comercials o registrades, logotips o altres signes distintius de terceres empreses, porten implícites la prohibició sobre el seu ús sense el consentiment del CEIP Na Caragol o dels seus legítims propietaris.

-

Responsabilitat de la web

El CEIP Na Caragol no pot garantir la fiabilitat, utilitat o veracitat de les informacions que es prestin a través de la web, ni tampoc de la utilitat o veracitat de la documentació que apareix.

En conseqüència, el CEIP Na Caragol no garanteix ni es fa responsable de:

  1. La continuïtat dels continguts de la web.

  2. L'abscència d'errors en aquests continguts o serveis.

  3. L'abscència de virus i/o altres components nocius en el lloc web o en el servidor que la subministra.

  4. La invulnerabilitad de l'assetjo web tot tenint presents les mesures de seguretat que s'adoptin en la mateixa.

Navegant en el lloc web l'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis oferts i a no emprar-los per a:

  1. Participar en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l'ordre públic.

  2. Provocar danys en els sistemes físics i lògics del CEIP Na Caragol, dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualsevol altre sistema d'atac que sigui susceptible de provocar danys en els anteriorment esmentats.

-

Política d'enllaços o links

En cas que l'usuari trobi en el lloc web enllaços a d'altres pàgines web mitjançant diferents botons, links, bànners, etc., s'ha de tenir present que aquests són gestionats per tercers. El CEIP Na Caragol no té facultat ni mitjans humans ni tècnics per conèixer, controlar ni aprovar tota la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres llocs web als quals es puguin establir enllaços des del lloc web. En conseqüència, el CEIP Na Caragol no podrà assumir cap tipus de responsabilitat sobre aquest tema.

-

Legislació aplicable

Les relacions establertes entre el CEIP Na Caragol i l'usuari es regiran pel que es disposa en la normativa espanyola vigent. En el cas que qualsevol disposició o disposicions d'aquestes condicions generals fos (fossin) considerada (es) nul·la (es) o inaplicable (s), en la seva totalitat o en part, per qualsevol Jutjat, Tribunal o òrgan administratiu competent, aquesta nul·litat no afectarà a les altres disposicions de les condicions generals.

L'usuari declara expressament conèixer el contingut de les presents condicions i acceptar la totalitat obligacions imposades per les mateixes.

British Council

L'aprenentatge en tres llengües no només contribueix al progrés de l'alumnat en totes i cada una d'elles sino que sembla que hi ha millores en el seu desenvolupament cognitiu. Anglès 3-12 anys.

Projecte TAC

Formació de l'alumnat | Formació del professorat | Ús de recursos digitals i multimèdia | Entorns Virtuals d'Aprenentatge EVA | GSuite for EDU | Programació i robòtica | Software codi obert i lliure distribució.

Centre Ecoambiental

Educació en valors pel manteniment i respecte medi ambient | Reducció de residus, reutilització i reciclatge | Tècniques i maneig d'estris pel manteniment de l'hort escolar | Consciència verda.

Novetats

Na Caragol amb l'esport adaptat

Na Caragol amb l’ESPORT ADAPTAT.pdf

Nadales 2020-21

Qui canta els seus mals espanta!!

Conscients que la situació actual no ens permetia realitzar els tradicionals concerts de Nadal, al CEIP Na Caragol hem decidit que no podíem -ni volíem- acomiadar aquest any sense la màgia que ens aporta la música, tan necessària en aquests moments. Per aquest motiu, cada grup ha preparat una cançó i l'ha enregistrada per tal que totes les famílies pogueu reviure, tantes vegades com volgueu, les nadales que han enregistrat. Esperam que les disfruteu tant com ho han fet els nostres alumnes a l'hora d'aprendre-les i cantar-les i que us serveixin per donar-vos ànims en aquests temps difícils que superarem amb l'esforç de tothom.

BON NADAL!!!

Enllaç a la llista de reproducció 👉 Fes clic aquí

Sortida 5è. Els Olors

A mi el que em va agradar més va ser les coses que ens contava el padrí d'en Toni Amorós.

Ens ha contat que en els Olors hi havia dues cases on hi vivia molta gent treballadora del camp, com eren els oguers ( cuidaven les egues),els figueroles que s'encarregaven recollir i assecar les figues ;els parellers , els pastors que eren els encarregats de les ovelles i del seu benestar. Els poquers se'n cuidaven del porcs, de donar-lis menjar, aigua, i que estiguessin sempre en bones condicions.

Actualment tenen 540 ovelles a les que unten amb oli natural fet d’ells perquè les mosques no els hi tirin virons i es i puguin morir..A més tenen cavalls,peixos,granotes, es troben serps, on en varen trobar una i al ser venenosa l’amo en Toni la va matar.

Els pagesos tenien molta maquinària alguna de la qual funcionava amb vapor d’aigua (a la tafona) i també era feina d’ells cuidar-se de que tot funcionés.

L’amo en Toni ja va néixer pagès i tota la vida ho ha estat fins a la jubilació. Ara té l'edat de 72 anys.

La possessió té tres plantes, en la part baixa hi vivien els pagesos, enmig hi vivien els senyors on tot era de primera classe, i en la part del sotil hi vivien els criats.

Però la veritat de tot això es que el senyor de la possessió dels Olors és Don Gabriel, què és el que viu com un rei!!

El grup de 2n B ha estat finalista del concurs "UN CUENTO SOLIDARIO" de RTVE.

Bon dia famílies!!

Tenim una alegria per compartir i necessitam que ens doneu difusió i voteu :wink:.

Els alumnes de 2n d'educació primària s'han presentat al concurs "UN CUENTO SOLIDARIO"; organitzat per RTVE i "Fundación Crecer Jugando". El concurs consistia en elaborar un conte, una cançó o un poema on poder expressar i explicar la importància del joc en aquest any tan atípic.

El grup de 2nB ha quedat finalista!!! Vos passam l'enllaç perquè el pogueu veure: L'Escola emmascarada (ÉS PRECIÓS!!!!)

👉Enllaç al vídeo: https://youtu.be/PrcOwAEAAK4


També vos deixam un altre enllaç per poder entrar a la pàgina organitzadora i votar. Les votacions estaran obertes fins dia 9/12. Moltes gràcies!!

👉Enllaç a les votacions: https://www.rtve.es/radio/20201203/xvii-concurso-cuentos-solidarios-vota-favorito/2059136.shtml

1r Concurs d'estalvi energètic i reciclatge al CEIP Na Caragol

Aquest mes de desembre i com a prova pilot, posarem en marxa un concurs d'estalvi energètic i de reciclatge a nivell d'aula. Tots els cursos hi participaran i els/les alumnes de 6è seran els encarregats de dur-ne el control. A continuació vos deixam el cartell amb les del concurs.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Posada en marxa de l'hort escolar.

Ja tenim en marxa l'hort de l'escola per aquest curs 2020/21!

En un primer moment vàrem haver de tornar a organitzar-ho tot, ja que després del mesos de confinament i estiu havien crescut males herbes i hi havia fulles escampades per tot. Després d'unes setmanes de tasques de manteniment, tot estava preparat per començar la collita d'aquest curs.

Al primer trimestre fan feina a l'hort els cursos de 1r, 3r, 5è i 6è de primària.

Mirau que bé han deixat l'hort i quina bona pinta té el que han sembrat!

Us seguirem informant!


"UN CUENTO SOLIDARIO" de RTVE i "Fundación Crecer Jugando"

Els alumnes de 2n d'educació primària s'han presentat al concurs "UN CUENTO SOLIDARIO"; organitzat per RTVE i "Fundación Crecer Jugando". El concurs consistia en elaborar un conte, una cançó o un poema on poder expressar i explicar la importància del joc en aquest any tan atípic.

Entre els dies 30 de novembre i 4 de desembre es podrà fer una votació a través de la web: www.rtve.es/radio. Dia 9 de desembre es diran els guanyadors del concurs. Esperam tenir sort!

Conte solidari 2n A

"Un any molt especial"

Conte solidari 2n B

"L'escola emmascarada"

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

En Biel Tous s'ha jubilat

CEIP Na Caragol · Curs 2020-21

Divendres, dia 9, va ser un dia molt especial per a Na Caragol. Després de tota una vida dedicada al món de la docència en Biel Tous s'ha jubilat. Ja des del primer moment vàrem voler que fos un dia molt especial per ell i tot el claustre de mestres l'esperàrem de bon matí per donar-li una sorpresa i una càlida benvinguda en el seu darrer dia d'escola. Al llarg del dia tant els alumnes com els mestres i demés treballadors i treballadores del centre li vàrem desitjar molta sort en aquesta nova etapa que tot acaba d'encetar. Hi va haver molts de moments emotius ja que des de fa més de 18 anys en Biel ha ocupat diferents càrrecs a l'escola i hi ha deixat bona petjada.

Tota la comunitat educativa -alumnes, mestres, AMIPA, personal no docent- volem que siguis molt feliç i que gaudeixis d'aquesta nova situació (per altra banda ben merescuda) amb salut i alegria!

Moltes gràcies Biel!! Saps que a Na Caragol hi tens una segona casa on sempre hi seràs benvingut.

Actualització del Pla de Contingència.pdf

Actualització. Pla de contingència

CEIP Na Caragol · Curs 2020-21

Estimades families,

A continuació vos volem fer arribar el pla de contingència del centre revisat i actualitzat a la darrera normativa existent.


Rebeu una salutació,

Equip Directiu.

Pla de contingència CEIP Na Caragol 2020-21 👉 Clic aquí per descarregar.

🤔 Si teniu dubtes o precisau aclariments podeu contactar amb l'escola.

✉️ ceipnacaragol@educaib.eu

Protocol d'actuació davant possible Covid-19

CEIP Na Caragol · Curs 2020-21

Estimades families,

A continuació vos volem fer arribar el protocol d'actuació davant un possible cas de COvid-19, revisat i actualitzat a la darrera normativa existent.


Rebeu una salutació,

Equip Directiu.

Protocol d'actuació davant possible Covid-19 👉 Clic aquí per descarregar.

🤔 Si teniu dubtes o precisau aclariments podeu contactar amb l'escola.

✉️ ceipnacaragol@educaib.eu

Actualitzacio del Protocol davan t possibles afectats Covid-19.pdf

Localització

Formulari

Xarxes Socials

Partners i solucions

YouTube Channel

Canal Telegram