Ոค ८คՐค૭૦Ն

Pere Amorós 2, 07570 Artà · Illes Balears · e-mail ceipnacaragol@educaib.eu · tel. 971 83 58 41

Normativa d'ús i avís legal

Informació General

Col·legi Públic d'Educació Infantil i Primària Na Caragol amb domicili al carrer Pere Amorós 2, 07570 d'Artà, d'ara endavant “CEIP Na Caragol”.

Per comunicar-se amb el CEIP Na Caragol de manera directa i efectiva, l'usuari podrà dirigir-se per correu electrònic a l'adreça ceipnacaragol#educaib.eu o per telèfon al número 971.835841.

-

Condicions i navegació per la web www.cpnacaragol.es

Tot i que les presents són les condicions actuals, a fi de millorar el servei, el CEIP Na Caragol es reserva el dret a modificar la presentació, configuració i contingut de la web, així com també les condicions requerides per al seu accés i utilització. L'accés i utilització dels continguts i serveis de la web després de la seva modificació implica la seva total acceptació per part de l'usuari final.

El lloc www.cpncaragol.es es regeix per les lleis espanyoles i per la legislació nacional i internacional sobre la propietat intel·lectual. CEIP Na Caragol és el titular únic de la web.

Per navegar en el lloc web, l'usuari es compromet a utilitzar-la de conformitat amb la Llei, respectant les seves condicions d'ús. En utilitzar el lloc web, l'usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions d'ús, comprometent-se a no transmetre, difondre o posar a la disposició de tercers qualsevol classe de material i en qualsevol format que estigui contingut en la web tot tenint present la legislació vigent.

-

Propietat intel·lectual

Queden reservats tots els drets de Propietat Intel·lectual sobre els continguts i/o serveis i, en particular, queda prohibit modificar, copiar, reproduir, comunicar públicament, transformar o distribuir de qualsevol forma la totalitat o part dels continguts i/o serveis inclosos en el lloc web, per a propòsits públics o comercials, si no es compta amb l'autorització prèvia, expressa i per escrit del CEIP Na Caragol o, si escau, del titular dels drets corresponents.

Així mateix, les referències a noms i marques comercials o registrades, logotips o altres signes distintius de terceres empreses, porten implícites la prohibició sobre el seu ús sense el consentiment del CEIP Na Caragol o dels seus legítims propietaris.

-

Responsabilitat de la web

El CEIP Na Caragol no pot garantir la fiabilitat, utilitat o veracitat de les informacions que es prestin a través de la web, ni tampoc de la utilitat o veracitat de la documentació que apareix.

En conseqüència, el CEIP Na Caragol no garanteix ni es fa responsable de:

  1. La continuïtat dels continguts de la web.

  2. L'abscència d'errors en aquests continguts o serveis.

  3. L'abscència de virus i/o altres components nocius en el lloc web o en el servidor que la subministra.

  4. La invulnerabilitad de l'assetjo web tot tenint presents les mesures de seguretat que s'adoptin en la mateixa.

Navegant en el lloc web l'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis oferts i a no emprar-los per a:

  1. Participar en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l'ordre públic.

  2. Provocar danys en els sistemes físics i lògics del CEIP Na Caragol, dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualsevol altre sistema d'atac que sigui susceptible de provocar danys en els anteriorment esmentats.

-

Política d'enllaços o links

En cas que l'usuari trobi en el lloc web enllaços a d'altres pàgines web mitjançant diferents botons, links, bànners, etc., s'ha de tenir present que aquests són gestionats per tercers. El CEIP Na Caragol no té facultat ni mitjans humans ni tècnics per conèixer, controlar ni aprovar tota la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres llocs web als quals es puguin establir enllaços des del lloc web. En conseqüència, el CEIP Na Caragol no podrà assumir cap tipus de responsabilitat sobre aquest tema.

-

Legislació aplicable

Les relacions establertes entre el CEIP Na Caragol i l'usuari es regiran pel que es disposa en la normativa espanyola vigent. En el cas que qualsevol disposició o disposicions d'aquestes condicions generals fos (fossin) considerada (es) nul·la (es) o inaplicable (s), en la seva totalitat o en part, per qualsevol Jutjat, Tribunal o òrgan administratiu competent, aquesta nul·litat no afectarà a les altres disposicions de les condicions generals.

L'usuari declara expressament conèixer el contingut de les presents condicions i acceptar la totalitat obligacions imposades per les mateixes.

British Council

L'aprenentatge en tres llengües no només contribueix al progrés de l'alumnat en totes i cada una d'elles sino que sembla que hi ha millores en el seu desenvolupament cognitiu. Anglès 3-12 anys.

Projecte TAC

Formació de l'alumnat | Formació del professorat | Ús de recursos digitals i multimèdia | Entorns Virtuals d'Aprenentatge EVA | GSuite for EDU | Programació i robòtica | Software codi obert i lliure distribució.

Centre Ecoambiental

Educació en valors pel manteniment i respecte medi ambient | Reducció de residus, reutilització i reciclatge | Tècniques i maneig d'estris pel manteniment de l'hort escolar | Consciència verda.

Novetats

"UN CUENTO SOLIDARIO" de RTVE i "Fundación Crecer Jugando"

Els alumnes de 2n d'educació primària s'han presentat al concurs "UN CUENTO SOLIDARIO"; organitzat per RTVE i "Fundación Crecer Jugando". El concurs consistia en elaborar un conte, una cançó o un poema on poder expressar i explicar la importància del joc en aquest any tan atípic.

Entre els dies 30 de novembre i 4 de desembre es podrà fer una votació a través de la web: www.rtve.es/radio. Dia 9 de desembre es diran els guanyadors del concurs. Esperam tenir sort!

Conte solidari 2n A

"Un any molt especial"

Conte solidari 2n B

"L'escola emmascarada"

Entre dues valls

“Entre dues valls” és el nom de l’excursió que realitzàrem dimecres passat, dia 11, al Parc de Llevant.

Partírem de l’escola amb un “minibus” i ens va dur a l’Alqueria Vella, a on ens esperava na Lali, l’educadora del parc i la que ens va acompanyar i fer les explicacions durant tota l’excursió.

Va començar explicant-nos en què consistiria la visita i començàrem a caminar…

Vàrem fer una aturada per contemplar el paisatge i un ecosistema de garriga amb tots els seus elements (garballons, mates, càrritx,...) i, casualitats, vàrem poder contemplar el vol d’una colla de voltors: quina passada!

Continuàrem caminant i la pròxima explicació va ser dins un pinar, que segons ens va contar na Lali, en un període llarg de temps arribarà a ser un alzinar, tal volta ho veurem.

Caminàrem fins el Campament de soldats/presos a on berenàrem i jugàrem una estona. L’explicació va continuar: interessantíssim escoltar el que havia passat, ens pareixia irreal, que no podia ser; degueren passar moments difícils i són fets i records històrics.

Pujàrem es Coll des Verger: es veia Menorca, Cala Mesquida, Es Freu… el dia era espectacular!

Passàrem per les cases i continuàrem fins a l’Alqueria a on ja ens esperava l'autobús.

Agraïm a na Lali les seves explicacions i ens despedirem esperant tornar-hi aviat.

Un dia per recordar malgrat haver de dur la mascareta!

Alumnes de 6è B

CEIP Na Caragol

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

En Biel Tous s'ha jubilat

CEIP Na Caragol · Curs 2020-21

Divendres, dia 9, va ser un dia molt especial per a Na Caragol. Després de tota una vida dedicada al món de la docència en Biel Tous s'ha jubilat. Ja des del primer moment vàrem voler que fos un dia molt especial per ell i tot el claustre de mestres l'esperàrem de bon matí per donar-li una sorpresa i una càlida benvinguda en el seu darrer dia d'escola. Al llarg del dia tant els alumnes com els mestres i demés treballadors i treballadores del centre li vàrem desitjar molta sort en aquesta nova etapa que tot acaba d'encetar. Hi va haver molts de moments emotius ja que des de fa més de 18 anys en Biel ha ocupat diferents càrrecs a l'escola i hi ha deixat bona petjada.

Tota la comunitat educativa -alumnes, mestres, AMIPA, personal no docent- volem que siguis molt feliç i que gaudeixis d'aquesta nova situació (per altra banda ben merescuda) amb salut i alegria!

Moltes gràcies Biel!! Saps que a Na Caragol hi tens una segona casa on sempre hi seràs benvingut.

Beques de menjador. Curs 20-21

CEIP Na Caragol · Curs 2020-21

Estimades families,

La Conselleria, finalment, acaba de publicar el reglament sobre les beques de menjador per al curs 20/21. En el link que us adjuntam hi trobareu la nota informativa de la plana oficial de Conselleria on hi ha la informació completa.

Nota informativa 👉 Clic aquí

Els fulls de sol·licitud les podeu descarregar en aquesta adreça 📩 o bé passar per secretaria a recollir els fulls. Tant per sol·licitar les beques com per a dubtes i preguntes us podeu adreçar a la secretaria del centre (horari d'atenció al públic: dilluns, dimarts, dimecres i divendres de les 9h a les 11h) o bé telefonar al 971 83 58 41. La data límit per a sol·licitar les beques de menjador és dia 21 d'octubre.

Descàrrega del full de sol·licitud 👉 Clic aquí

Atentament,

Equip directiu del CEIP Na Caragol


🤔 Si teniu dubtes o precisau aclariments podeu contactar amb l'escola.

✉️ ceipnacaragol@educaib.eu

Actualització del Pla de Contingència.pdf

Actualització. Pla de contingència

CEIP Na Caragol · Curs 2020-21

Estimades families,

A continuació vos volem fer arribar el pla de contingència del centre revisat i actualitzat a la darrera normativa existent.


Rebeu una salutació,

Equip Directiu.

Pla de contingència CEIP Na Caragol 2020-21 👉 Clic aquí per descarregar.

🤔 Si teniu dubtes o precisau aclariments podeu contactar amb l'escola.

✉️ ceipnacaragol@educaib.eu

Protocol d'actuació davant possible Covid-19

CEIP Na Caragol · Curs 2020-21

Estimades families,

A continuació vos volem fer arribar el protocol d'actuació davant un possible cas de COvid-19, revisat i actualitzat a la darrera normativa existent.


Rebeu una salutació,

Equip Directiu.

Protocol d'actuació davant possible Covid-19 👉 Clic aquí per descarregar.

🤔 Si teniu dubtes o precisau aclariments podeu contactar amb l'escola.

✉️ ceipnacaragol@educaib.eu

Actualitzacio del Protocol davan t possibles afectats Covid-19.pdf

Localització

Formulari

Xarxes Socials

Partners i solucions

YouTube Channel

Canal Telegram