EMMB

Escola de música moderna de Badalona


Sol.licituds, entrevistes i matriculacions pel curs 2023-24

Més informació aquí.


Cicle "Per fi és dilluns!"

Cada dilluns a les 20h a l'EMMB, concert amb entrada lliure

Consulteu la programació

Subscriviu-vos al BUTLLETÍ  (web Conservatori)

MasterClasses!!

Reprenem les benvolgudes MasterClasses.

En tenim algunes ja confirmades i altres ho estaran ben aviat.

Tota la informació la podeu trobar aquí.

També ho podeu fer des de la pestanya de Concerts i Activitats.

Comunicat de l'equip directiu de l'EMMB

Benvolguts,

Un grup d'alumnes i famílies de l'escola s'han organitzat en una Plataforma per demanar una reforma integral del nostre edifici. Han elaborat un manifest i estan recollint signatures per fer arribar la petició als polítics i gestors municipals.

Des de l'escola ens sumem amb entusiasme a la iniciativa. La lluita per aconseguir millores en l'edifici, o fins i tot una nova ubicació, ve de lluny, i al llarg de la nostra història hem vist passar projectes i promeses que malauradament no han arribat a veure la llum. 

L'any que ve celebrarem 40 anys, en els quals l'escola ha crescut i s'ha consolidat, i ja fa temps que l'edifici se'ns ha quedat petit i envellit. Cal una millora general de l'equipament, manquen espais per a les classes i sobretot necessitem un auditori on poder fer els concerts en condicions. Una remodelació de l'edifici ens permetria seguir creixent i augmentar la nostra oferta educativa i cultural. 

Aquests dies de concerts ens emociona veure la immensa energia que respira l'escola, la quantitat d'alumnes i públic que van passant, la qualitat dels projectes, l'entrega de tot el professorat, i veure com el nostre vell edifici vessa música pels quatre costats.

No podem estar-nos d'imaginar tot el què l'escola podria fer amb unes instal·lacions adients. 

Per tot això, volem mostrar el nostre més sentit agraïment a la Plataforma EMMB, desitjar-los molta sort, i animar-vos a tots a donar-los suport. Per la nostra banda, farem tots els possibles perquè aquest somni es pugui fer realitat. 

Ramon Montoliu

Fredi Garcia

Joan Besalduch

Equip directiu de l'EMMB