"Zoek je dagbesteding op jouw maat?"

Bij Duinhelm vinden we het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om een job of dagbesteding op maat te vinden. Samen met een jobcoach luisteren we wat jouw droom, jouw talenten en individuele ontplooiingskansen zijn.

Samen met jou en 'goesting hebben' om te ondernemen is de basis van waaruit we werken. Via vele samenwerkingsverbanden en een dosis ondernemerschap zoeken we naar het geschikte werk voor jou.

Het aanbod is heel divers, zo vind je in onze locaties een uitgebreid aanbod aan atelierwerking. Je kunt er op je eigen tempo aan arbeidsgerichte of belevingsgerichte activiteiten deelnemen. Vanuit deze locatie wordt er ook in kleine groepen met begeleiding op externe locaties (bij nabijgelegen bedrijven,.. ) gewerkt.

Ben je op zoek naar zelfstandig werk (met een jobcoach die je ondersteunt) in jouw buurt of wens je te werken op één van onze diverse locaties? Bespreek de mogelijkheden van begeleid werk met jouw jobcoach van Werkwijzer.

Wens je een combinatie van mogelijkheden (atelier, enclaves, begeleid werk): alles wordt samen met jou, op jouw maat besproken.

De Stuiver

Stuiverstraat 377

8400 Oostende

T 059 70 13 42

Artuur

Kerkstraat 16

8470 Gistel

T 059 43 80 54

O.666

Hendrik Baelskaai 27

8400 Oostende

Heb je vragen omtrent dagondersteuning bij Duinhelm?

Neem hier contact met een medewerker van het Zorgloket, zij helpen je graag verder.