"Ik zoek een vrije tijdsbesteding" 

Briek is de vrijetijdsdienst van Duinhelm. 

Briek biedt activiteiten aan voor (jong)volwassen personen met een beperking in de regio Middenkust. 

Briek organiseert een eigen vrijetijdsaanbod of ondersteunt de deelname aan projecten binnen het regulier aanbod. 

Briek brengt vrije tijd binnen het bereik van personen met een beperking. Iedereen ongeacht zijn mogelijkheden krijgt de kans om actief deel te nemen. Een professioneel team ontwikkelt, organiseert en begeleidt diverse vrijetijdsinitiatieven.

De vrijetijdswerking wordt ondersteund door begeleiders en vrijwilligers van Duinhelm maar staat open voor alle personen met een (vermoeden van) een beperking.


Ben je tussen 12 en 30 jaar oud? Bekijk dan zeker het activiteitenaanbod van onze jongerenwerking BriekaBrak. Klik hier als je interesse hebt. 

Vrijetijdsloket

Briek beschikt over een vrijetijdsloket waar personen met een beperking terecht kunnen met hun vrijetijdsvragen.  Personen met een beperking die op zoek zijn naar een leuke hobby of een vrijetijdsclub die bij hen past, kunnen beroep doen op een individuele trajectbegeleider. We gaan samen op pad binnen het reguliere vrijetijdscircuit in de regio. 

Rap Op Stap kantoor

Rap Op Stap is een zeer laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. In het reisbureau behandelen we individuele reiswensen, gaan we op zoek naar een aangepast vakantieverblijf of daguitstap. We plannen samen met de cliënt de vakantie van A tot Z. Er wordt samengewerkt met het Steunpunt Vakantieparticipatie. 

Wens je een afspraak?  

Bel naar het nummer 0493 40 91 23 of stuur een mail naar Briek@duinhelm.be


Briek

Achturenplein 3  

8400 Oostende

T I 0493 40 91 23 

Briek@duinhelm.be

Heb je vragen omtrent vrije tijd? Neem contact met een medewerker van BRIEK , zij helpen je graag verder.