NADAL 2018

ACTIVITATS DE FI DE TRIMESTRE

  • Dimarts 18: tots els cursos elaborarem els dolços de Nadal. També sortirà el número guanyador de la panera segons el sorteig de l’ONCE.
  • Dijous 20: després de berenar, es repartiran els torrons, panellets i "mantecados" que amb molta il·lusió haurem fet durant la setmana.
  • Divendres 21: a les 10:00h, farem el CONCERT DE NADALES AL CARRER a tres espais diferents del poble:
  1. Sa Quintanta
  2. A les escales devora el monument a Sant Marc (el lleó alat)
  3. Al Claustre de l'Ajuntament

Si plou el concert es farà dins l’escola.

Seguidament tornarem a l'escola i l'AMIPA ens convidarà a xocolata. Els infants han de dur berenar i pot ser un tros de coca.

A les 12h el Patge Reial vindrà a recollir les cartes pels Reis Mags.

Aquest dia a les 14h es donarà l'informe d'avaluació a cada alumne/a.

Com cada any duim a terme una campanya de recollida de menjar envasat organitzat per Càritas. Teniu fins dia 18 de desembre per col·laborar. Gràcies!

Tots els cursos penjaran una felicitació de Nadal al seu bloc. Us convidem a fer un passeig pels blocs dels cicles i les aules.

El darrer dia no hi haurà activitats extraescolars.

Tot l’equip docent us desitja un Bon Nadal i feliç Any Nou!

5/12/18

Els vostres fills /es avui duen la següent circular:

Benvolgudes famílies,

  • Com ja és tradicional en aquestes dates, el CEIP Rodamilans rifa una panera de Nadal. Per això us demanam la vostra col·laboració per vendre paperetes per a la rifa de la panera. S'han entregat al vostre fill/ a la vostra filla un total de 3 paperetes. Disposen fins al proper dilluns 17 per a vendre-les. Abans d'aquest dia s'han d'entregar els doblers a les tutores o bé retornar les paperetes no venudes. Els doblers que es recaptin a través del sorteig de la panera de Nadal aniran destinats a comprar contes i llibres per a la biblioteca del centre.
  • Al mateix temps duim a terme una campanya solidària de recollida d'aliments de primera necessitat, col·laborant amb Càritas. Qui vulgui participar, de manera solidària, disposa fins dia 18 per dur aliments envasats al centre.
  • També informar-vos que dia 8 de desembre a les 18 hores a Sa Quartera hi ha una xerrada del pediatre Jorge Muñoz: “Ayuda al Chad”. En acabar vermutada solidària a benefici de l’ONG. Us hi esperam!

______________________________________________________________________________

Hem tingut dificultats amb els grup de difusió de whatsapp. Per aquest motiu, hem donat aquesta informació a tothom en paper i l’hem enviat també a través de l’APP i per whatsapp. Recordeu que per rebre la informació del grup de difusió de l’escola, heu de tenir guardat el número de l’escola als vostres contactes del mòbil. A la circular, trobareu un espai per marcar com rebeu la informació (marqueu totes les opcions que considereu).

Moltes gràcies!!

Ayuda al Chad 5_12_18

30-11-18

Benvolgudes famílies! Els nins i nines de 6è us volem mostrar la web que hem creat conjuntament. A partir de la visita al Parc de Mondragó, vàrem decidir, per equips cooperatius investigar sobre els animals invertebrats que vàrem observar i dels invertebrats que viuen en el Parc Natural. El producte d'aquesta recerca l'hem plasmat en aquesta web (clicau l'enllaç "WEB INVERTEBRATS") i també en una exposició dels animals en volum que trobareu a final del trimestre al passadís del 2n cicle. També trobareu la web a la web de 6è i cada alumne dins del seu Classroom.

26-11-18

Dia contra la violència de gènere

Avui els alumnes i mestres de l'escola a les 12 hem fet una petita concentració per donar suport al "Dia contra la violència de gènere". Ho hem treballat a les aules i a les 12 els alumnes de 2n cicle han llegit un petit manifest. Tot seguit, hem cantat plegats la cançó de "Lo malo" per tancar tots junts aquest petit acte.

També hem sol·licitat l'adhesió per tal de ser un centre #EscolesContraelmasclisme.

26-11-18

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR 2018

Han presentat candidatura en representació dels pares/mares al Consell escolar del nostre centre:

Pere Pau Carbonell Jordà

Catalina Covas Peñas

13/11/2018

Benvolgudes famílies,

Necessitam la vostra col·laboració per fer la decoració de Nadal. Per això us demanem que dugueu pots de iogurt de plàstic a l'escola. És imporant que els pots dels iogurts estiguin ben nets.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Diari de l'escola 7-11-18.pdf

7-11-18


Aquest dimecres, al Diari de l'Escola hem publicat un article sobre la feina que fem al centre entorn als tallers. Esperam que sigui del vostre interès!

25/10/2018

Preparam l'hort

Els/les alumnes de tots els cursos preparen l'hort i fan la primera sembra de la temporada. A partir d'ara a cuidar-lo.

Clicau damunt la imatge per veure més fotografies

23/10/2018

Berenar solidari

El CEIP Rodamilans amb el Llevant!!

Aquest divendres s'ha duit a terme un berenar solidari a benefici de les persones damnificades per la torrentada del Llevant de Mallorca.

Han participat i col·laborat mestres, alumnes i famílies.

La recaptació ha estat de 687 euros. Aquesta quantitat serà abonada al compte corrent dels afectats.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i solidaritat!!!.

22/10/2018

Bunyolada

Mares, pares, padrines i fins i tot el batle ens fan una bunyolada per celebrar la festa de les Verges.

Clicau damunt la imatge per veure més fotografies.

17/10/2018

FESTA DE LES VERGES

Aquest divendres dia 19 l'AMIPA convida a bunyols a tot l'alumnat de l'escola per celebrar Les Verges.

Els bunyols les faran les mares, els pares i les padrines que s'han oferit voluntàries per elaborar-los.

Bon profit!!

17/10/2018

El proper dimarts dia 23 d'octubre, els/les alumnes d'educació Infantil organitzen un BERENAR SOLIDARI a benefici del "Fons Solidari del CEIP Rodamilans". L'ajuda recaptada anirà destinada als damnificats de Sant Llorenç des Casdassar.

Per això els/les alumnes d'Educació Infantil aportaran coques dolces i salades, i els/les alumnes de Primària col·laboraran amb el donatiu d'1€ per un tros de coca.

Els/les alumnes tenen fins el divendres dia 19 per dur els diners, per tal de tenir una previsió.

A l'alumnat d'Educació Infantil se'ls ha passat una circular explicant el funcionament de la venta de coques.

Gràcies per la vostra col·laboració!

11/10/18

Avui a les 12, els alumnes i mestres del CEIP Rodamilans hem fet un minut de silenci al pati de l'escola per tal donar suport i condol als familiars de les víctimes, desapareguts i damnificats per les torrentades, que s'han produït als pobles del llevant de Mallorca.

20/09/18

Benvolgudes famílies!

Aquest curs estrenam l’app de Rodamilans. L’objectiu de l’apliació és tenir una major comunicació amb les famílies.

Us podeu descarregar l’app des d’aquest enllaç: http://ceiprodamilans.uebs.es/

Els usuraris d’android us deixarà descarregar l’app directament. Els usuaris d’apple, us sortirà el missatge que trobareu al peu d’aquesta imatge:

COM PUC DAVALLAR L'APP?

Aquí teniu un petit tutorial, tant per mòbils android com per ios.

Circular APP rodamilans_ 21_09_18

Vos adjuntam el calendari escolar actualitzat on consten les festes locals i els dies de lliure disposició.


INICI DE LES CLASSES: dia 12 de setembre!!


Benvolgudes famílies,

Ja està obert el plaç per sol·licitar les beques del Ministeri d’Educació i Cultura per als alumnes amb Necessitats Específiques de suport Educatiu.

A partir del dia 4 de setembre ja us podeu posar en contacte amb el centre, o bé nosaltres contactarem amb les famílies que hi poden accedir.

Aquí trobareu l’enllaç: