Vasalundshallen

Hösterbjudande!

Ge dig själv ett lyft.

Under september, från 2/9 till 30/9, pågår vår höstkampanj. Det är då extra förmånligt att köpa årskort eller betala medlemskap med autogiro. Ett bindningsfritt medlemskap kostar 295 kronor/månad för vuxna och 260 kronor/månad för studenter, pensionärer och dem som tränar dagtid. Årskort kostar för 3 540 kronor för vuxna och 3 120 kronor för andra grupper. Det är bra rabatter.

Gör ditt köp från den 2 september HÄR.

Renovering av herrbastu

Renovering av herrbastun pågår. Vi hoppas kunna öppna den igen den 23 oktober. Kunder med årskort och de som betalar med autogiro erbjuds viss kompensation. Mer info HÄR.

Fram till herrbastun fungerar öppnar vi bastun på damavdelningen för herrar onsdagar klockan 6:30 - 7:45. Det är en tid utanför ordinarie öppettider och vi släpper in via den lilla nedre ingången, vid parkeringen.

Snabbsim

Tider då de alltid finns banor för snabbsim hittar du HÄR.

Tapet i gymmet

Stor väggtapet med lokal touch finns nu i gymmet.

Motiv från Solna i receptionen

En väggtapet, framtagen exklusivt för Vasalundshallen, finns nu i receptionen. Kom förbi och se hur många motiv du kan hitta från grannskapet. Friends Arena, Blåkulla, Koppartälten och Bellman med sin luta finns där. Och mycket mer.

Soma move - Nyhet på schemat

I september, vecka 36, börjar vi med SOMA MOVE® i Vasalundshallen. Det är en träningsform som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans. Vi jobbar på matta och är barfota. Boka pass HÄR.

Välkommen!

Klassisk Afton

Missa inte Vasalundshallens klassiska afton. I bassängen varje onsdag klockan 18-20. Bara för vuxna. Enkelt bröstsim i lugn framfart.

avslutning på utomhusbaden

Huvudstabadet och Svedenbadet stängde för säsongen den 3 september. Vi tackar alla våra gäster för en bra sommar. På Svedenbadet avslutade vi med Lilla Begshamrarundan, ett swimrunlopp för barn, där man både simmar och springer.

Personlig träning - PT

Är du intresserad av personlig träning föreslår vi att du kontaktar vår duktiga personliga tränare Linda. E-post: linda.hergefeldt@befair.se.

Easyline i vasalundshallen

Easyline är enkel och effektiv cirkelträning som ökar både din kondition och styrka. Perfekt både för dig som är ny och för dig som är träningsvan. Passet sker med hjälp av enkla maskiner som går på lufttryck. Easyline funkar även för individuell träning.

Boka in dig på ett pass HÄR.

Kontaktuppgifter

Vasalundshallen, Badhusplanen 1-3 i Solna

vasalundshallen@befair.se, 010-177 10 00