ALOYSIUS

katholieke basisschool Maasland


Meester Postlaan 5 - 3155 BM Maasland Postbus 45 - 3155 ZG MaaslandT 010-5917116E directie@aloysiusmaasland.nl

Duinrell

Een gedenkwaardige dag: 23 september 2021. We mochten als school weer een reisje maken. En wat een feest. Dit keer was het zowel voor groep 3 als voor groep 4 de eerste keer om met de bus een hele dag op pad te gaan. En of er genoten is? Wat dacht u? Het was een geweldige (droge) dag. Via Parro en Classroom zijn de eerste albums al te bekijken.

Wilt u er a.u.b. aan denken om het schoolreisje te betalen via de link die u in Parro als herinnering hebt ontvangen op 24 september?

Wat gebeurt hier?

De kinderen en ouders van groep 4 weten dit natuurlijk wel. Die hebben een link in Parro gehad naar het fotoalbum over een "zweefles".

Zo kregen de ouders van groep 3 een link om te zien hoe onze leesconsulente letters kookte met de kinderen.

We zijn na twee weken school dus al aardig in ons ritme. Wilt u foto's van andere groepen ook weleens bekijken? In Classroom staan de albums van alle groepen bij elkaar in de lesgroep "Fotoalbum 2021-2022". U logt in met het Google schoolaccount van één van uw kinderen.

Fysiek of online

De groepen 1, 2, 3 en 8 hebben in de komende weken een fysieke informatieavond op school. Soms wel met een beperkt aantal ouders.

De informatie over het reilen en zeilen in de andere groepen kunt u online vinden op de website van de betreffende groepen.

Als de informatie is aangepast aan het nieuwe schooljaar kunt u (binnenkort) via de link van alles lezen over de leerstof, de vakken, regels en afspraken, huiswerk e.d.


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image