consell escolar alberich i casas

Representants famílies

Moltes mares i pares es pregunten què és això del Consell Escolar i per a què serveix? D’altres no saben ni de l’existència d’aquest òrgan a la nostra Escola.

Aquest espai té l’objectiu d’explicar-ho de la forma més senzilla que puguem i també de presentar-vos a les representants de les Famílies.

El consell escolar del centre és l’òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre, és a dir, vindria a ser el Parlament de l’Escola.

En ell es reuneix la direcció de l’escola, els i les representants del Claustre (és a dir, els i les mestres), els i les representants de les famílies, la representant del Personal Associat al Centre (PAS), una representant del Districte i, finalment, una mare/pare que actua en representació de l’AFA.

I què fan les representants de les famílies?

Les representants de les famílies, escollides en un procés electoral que sol repetir-se cada dos anys, són la veu de les famílies de l’Escola al Consell Escolar. Les seves funcions són:

  1. Opinar, aprovar, avaluar i elaborar propostes per a la millora del funcionament del centre educatiu.

  2. Donar veu a les peticions, preocupacions i iniciatives de les famílies de l’escola. A través del correu familiesconsell@alberichicasas.com

  3. Recollir les propostes i opinions de les famílies i portar-les al consell escolar.

  4. Informar de tots els assumptes que es tracten en consell escolar a les famílies, a través dels canals que les persones representants puguin assumir.

(Text de: https://amparius.wordpress.com/que-es-aixo-del-consell-escolar/)

representants famílies

Núria Garcia

Alex Franquet

Noemí Hierro

Laura Lasheras

Susanna Fort