Ràdio Jove

Aqui podeu consultar els programes de radio que es fan a "RadioJove Aixec", al Espai de Joves Palau Alòs. 

 TEMPORADA FABRA 2021-2022 i TEMPORADA 22-23

Traslladem l'enregistrament del programa a l'estudi de Ràdio Fabra! a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats.

Nous aires! nous espais! nova temporada!

Escolta'ns des de la web de Ràdio Fabra, punxant aquí


 TEMPORADA "DES DE CASA" 2020-2021

... Finalitzada ja l'última temporada de RadioJove Aixec, travessada pel confinament, comencem un nou episodi! Amb canvis, adaptacions i aprenentatges fets, però sobretot amb ganes i energies per seguir fent ràdio! 

Estem de tornada! Amb el 1r programa de la nova temporada!!! Avui iniciem amb 2 noves seccions: Videojocs, en la qual parlarem de l'últim joc de moda; i Esports, i la (des)igualtat de gènere. 

Conversem amb Laia, que ve a parlar-nos sobre el seu treball en l'Associació GAB (Grupo de Ayuda al Perro Ratonero Bodeguero Andaluz) . Laia forma part d'aquesta associació que lluita contra el maltractament i l'abandó animal.

Us convidem a escoltar-nos i a conèixer més sobre aquesta raça desconeguda i la labor que realitza l'associació! http://grupoayudabodegueros.org/ 

Avui tornem a conversar sobre el món dels videojocs! tirem la vista enrere i recordem els orígens i alguns dels jocs mítics als quals jugàvem de petits... repassarem també l'actualitat de les videoconsoles.

Inaugurem nova secció! "el nostre personatge del dia", en la qual explicarem alguna anècdota o una cosa singular sobre diferents personatges. Avui: Hitchcock! 

Hoy inauguramos sección, "El Contador de historias"... y la comenzamos con una historia real y polémica... no apta para todas las sensibilidades!! que nos llevará a un debate, procurando, no tanto dar respuestas, sino abrir preguntas.

En la sección "nuestro personaje del día" descubriremos algunas curiosidades sobre Tom Cruise.

... y hoy nuestra canción de cierre nos la trae Firas: "Si hubieras querido" (Pablo Alborán).

... RadioJove Aixec.... una radio donde cabe todo, o casi todo! 

HABLAMOS DE CINE! Orígenes, mejores películas, curiosidades...

...y para ello, qué mejor compañía que alguien que lo vive desde dentro. Lionel Estivill (Lio) es supervisor de efectos digitales. Nos cuenta cómo es su trabajo y los entresijos del mundillo!

Con este programa nos despedimos de este año tan atípico...

Conversamos con Joan sobre algo que nos rodea cada día pero sobre lo que no solemos prestar mucha atención... la luz!

"Art Brut", "Arte Outsider", "arte marginal"... Descubrimos estos conceptos de la mano de Josep Duran, pintor outsider y componente del grupo Gggg.

Desde casa... hacemos un viaje internacional!!! Viajamos a través de las ondas hasta Israel, donde conversaremos con Unai, que nos hablará sobre su experiencia en este país.

Esta vez nos acompaña Sofía, participante del FAJ 2021, edición 10+1!

Un festival de arte joven, organizado por el Casal Jove Atlas del Raval, el Casal de Joves Palau Alòs i Joves Acció Convent.

Hablamos de circo!!!

A partir del Festival Fes + Chapeau, conocemos a Gina, de la compañía Churryclown, que presentó en este festival su último espectáculo "S.O.S."

Ultimo programa de la temporada!

Volvemos en septiembre con más y (quizás) mejor!

RADIO EN CONFINAMENT 2019-2020

Entre pantalles, anotacions, guions, arxius i whatsapps… Entre el relax de la llar i l’energia de la ràdio… Busquem maneres  i creem espais per a continuar compartint en aquests dies de incerteses. 

Amb les limitacions de les tecnologies, les dificultats en les connexions, amb la naturalitat de la improvisació… Compartim què trobem cada un@ per a suportar el tancament.

Amb les limitacions de les tecnologies, les dificultats en les connexions, amb la naturalitat de la improvisació… Compartim què trobem cada un@ per a suportar el tancament.

Anècdotes, pensaments, poesia i sentit de l’humor. 

Conversamos sobre lo paradójico del confinamiento… i vam començar a poder pensar en «el després» … com ens imaginem la volta? 

Amb un convidat molt estimat per a nosaltres! Conversem amb Charlie, company del Casal de Joves Palau Alòs, sobre les iniciatives que ofereix el Casal per seguir en contacte; diferents propostes per a diferents inquietuds! 

“Desescalada”, “desconfinamiento”, “fases”, “nova normalitat”… paraules que no cessen de repetir-se sense que encara sapiguem molt bé com pensar-les… ens acompanyem en aquest procés de construcció… i continuem compartint anècdotes de confinament! 

Compartim el seté programa de Radio Jove Aixec des del confinament. Aquesta setmana amb una entrevista molt interessant i especial amb el cantant, músic i artista Raúl R. Sola (Rase Tapándari) 

Avui a Radio Aixec hem tingut el plaer de poder entrevistar a l’Alba i el Modesto del grup UAL.LA i saber més del seu projecte musical i el seu darrer treball (PLAY). 

Radio Jove Aixec presenta el 9é programa des del confinament, ple d’anècdotes, rareses i experiències que comparteixen les nostres oients sobre el desconfinament. 

Celebrem el programa 10 de RADIO JOVE AIXEC en confinament amb un programa ple de música. 

Aquesta setmana hem tingut l’oportunitat d’entrevistar a Juanma Sánchez, presentador del programa Ochentopía i expert radiofònic. 

Aquesta setmana a Radio Jove Aixec, interessantíssima entrevista amb Irina Videla, jugadora de futbol, psicoanalista i coordinadora de projectes a Argentina per promocionar l’equitat de gènere dins del món del futbol. No us la perdeu! 

Aquí us deixem el darrer programa d'aquesta temporada marcada pel confinament. Una sessió plena d'agraïment a totes les persones que han participat durant aquests 13 programes i per posar en valor la importància d'espais de trobada amb veu pròpia com Radio Jove Aixec. Bon estiu i fins setembre! 

Els nostres inicis...