Associació de Famílies d'Alumnes Garbí Pere Vergés

Uneix-te al canal de Telegram!

Uneix-te al canal de Telegram per rebre la informació més operativa de l'AFA (temes tractats amb l'escola, activitats següents, avisos urgents, etc.).

Pots fer-ho fent click al següent vincle una vegada i el canal ja se t'afegirà al Telegram de tots els teus dispositius.

Fes-te soci!

Els socis, ademés de ser la única font d'ingressos per l'AFA, són la nostra força per a copsar els problemes i les necessitats que puguin haver-hi al llarg de totes les etapes de l'escola, des dels més petits fins el que són a punt de sortir-ne. Us necessitem! Podeu fer-vos soci mitjançant el següent formulari.

Ja pots consultar l'acta

Ja pots consultar l'acta de l'última assamblea extraordinària que vam celebrar a l'escola el passat 10 de març i on es van escollir i nomenar els nous càrrecs de la junta per començar a operar aquest curs amb normalitat.

Accedeix a la pàgina de Documentació

Renovem els càrrecs!

Amb la finalitat de seguir arribant a tots aquells temes que us preocupen, hem renovat els càrrecs de la Junta de l'AFA! Consulta'ls aquí

Quota 0 pel curs 2019/20

Per aquest curs 2019/20, la Junta de l'AFA ha decidit reduir a 0 le quota anual de soci atent a la situació d'emergència que estem vivint i per fer, dins les nostres possibilitats, una mica més fàcil l'adaptació a aquesta nova normalitat.

Cap nen sense joguina

Com cada any, l'AFA ha fet una aportació de 600€ als alumnes de Batxillerat per tal que puguin comprar joguines i col·laborar amb la campanya "Cap nen sense Joguina" que l'any passat va arribar a 35.000 nens.