Ilman hyvin määriteltyä prosessia, et saa edes tasalaatuista cappuccinoa*.

Suosikkibaristasi valmistaa sinulle joka päivä aina yhtä tasalaatuisen cappuccinon. *Tarkkaan määritelty toimintaprosessi takaa sinulle herkullisen makunautinnon vaikka muuttujia ja työvaiheita on oikeasti paljon. Olisiko aika kehittää yhdessä yrityksesi toimintaprosesseja, jotta prosessit toimisivat yhtä helposti kuin vaikka cappuccinon valmistaminen?

Liiketoiminnan ketteryys on avain menestykseen, jotta yrityksesi kykenee vastamaan kilpailuhaasteisiin nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Yhdessä voimme parantaa yrityksesi toimintaprosesseja ja edistää liiketoimintastrategiasi eteenpäin vientiä tehokkaasti.

Riippumaton näkökulma auttaa sinua valitsemaan oikeat tavoitteet toimintaprosessien kehittämisessä ja toteuttamaan ne systemaattisesti ja kustannustehokkaasti. Me olemme valmiita auttamaan yritystäsi!

Lue lisää >>

1. Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä myynti@ademor.net ja sovitaan etätapaaminen, jossa voimme keskustella millä osa-alueilla yrityksesi tarvitsee riippumatonta näkemystä toimintaprosessien parantamiseksi.

2. Tutustumme liiketoimintaasi

Kartoitamme ensin yleisellä tasolla liiketoimintasi avainprosessit, jonka jälkeen tutustumme tarkemmin kehitettäviin osa-alueisiin. Asetamme selkeitä saavutettavissa olevia tavoitteita, jotka yhdistävät prosessin liiketoiminnan arvoon. Koska prosesseja ei voida muuttaa kerralla, on tärkeää valita selkeästi ensimmäiset kehityskohteet.

3. Esittelemme toteutussuunnitelman

Esittelemme kuinka pitkälle prosessin parantamista kannattaisi viedä, missä järjestyksessä ja suunnitelman sen toteuttamiseksi yrityksessäsi. Mikäli tarvitset meidän apua suunnitelman toteuttamisessa tai seurannassa, autamme mielellämme!

Ajankohtaista

Nyt rajoitetun ajan verkkokaupassamme myynnissä Café Makun käytettyjä kahvila- ja ravintolalaitteita ja irtaimistoa!

25.9.2021

Café Makun käytettyjä kahvila- ja ravintolalaitteita sekä muut pienirtaimistoa myynnissä nyt verkkokaupassamme. Tutustu ja tee hyviä löytöjä osoitteessa https://holvi.com/shop/ademor/

Keskitymme pelkästään B2B asiantuntijapalveluihin ja lopetamme Café Maku kahvilaliiketoiminnan

1.6.2021

Ademor Oy on päättänyt lopettaa 9 vuotta sitten perustetun Café Maku kahvilaliiketoiminnan kesäkuussa. Kahvila on palvellut Salossa vuodesta 2012 alkaen Turuntie 5:ssä ja keväästä 2020 alkaen myös verkkokaupassa. Viimeinen avoinnaolopäivä on torstai 24. kesäkuuta 2021.

Kahvilaliiketoiminnan päättyessä Ademor Oy keskittää toiminnan pelkästään yrityksille suunnattuihin (B2B) asiantuntijapalveluihin syksyllä 2021.