2020

Secundària Rock 2020            
dimarts 31 de març
Horari: de 17.30 a 20:30 h 
Lloc : Cafè del Teatre de l'Escorxador
Programa de ma (en tràmit)

Tema d'aquesta edició : Bob Dylan
inscripcions (Data límit : 21 de febrer de 2020)
    
CENTRES PARTICIPANTS:  

                           
Un any més des del centre de Recursos Pedagògics del Segrià i amb la col·laboració de la Regidoria de les Polítiques a favor de la creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports de l'Ajuntament de Lleida, endeguem una nova mostra de la música rock que es fa en els centres educatius de secundària per part de bandes no estables de Col·legis i Instituts.

Aquesta serà la XVIII edició d'aquesta mostra que esdevé una oportunitat per recrear una actuació en directe de les composicions que s'assagen a les aules de música per part de l'alumnat de secundària.

Enguany la data del concert serà el dimarts 31 de març de 2020 a la tarda, al Cafè del Teatre de l'Escorxador. 
Com ja és habitual en els darrers anys, l'alumnat participant és convidat a assistir a una Master class durant el matí del mateix dia.

Les bases per a la participació en aquesta edició són les següents:
  • Cada centre participant interpretarà dues peces musicals, una dedicada a l'artista d'aquest any, l'artista Bob Dylan i una segona peça de lliure elecció.
  • Almenys una de les peces ha de ser cantada en català o tenir, si més no, una part de la lletra ( la tornada p. e.) en català, això vol dir que la peça interpretada de Dylan no ha de ser necessàriament en VO.
  • Al finalitzar les actuacions s'interpretarà un tema conjunt de cloenda, la cançó: "Sóc de l'Oest de Catalunya", de David Esterri.

Cal remarcar que es tracta d'una mostra que no té cap cap ànim competitiu, és per animar el vostre alumnat a participar malgrat no siguin músics consumats. L'experiència ens diu que valoren molt positivament poder actuar en un escenari i en un ambient de concert de rock reals.

Com ja s'ha fet també en passades edicions paral·lelament es convoca un concurs de cartells entre l'alumnat de secundària per elegir el dibuix del cartell que  anunciarà el certamen. 

Comments