Secundària Rock 2017
dijous 27 d'abril
Horari: de 18 a 20:30 h
Lloc : Cafè del Teatre de l'Escorxador

Tema d'aquesta edició : The Rolling Stones
Centres participants: 


Un any més des del centre de Recursos Pedagògics del Segrià i amb la col·laboració de la Regidoria de les Polítiques a favor de la creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports de l'Ajuntament de Lleida, endeguem una nova mostra de la música rock que es fa en els centres educatius de secundària per part de bandes no estables de Col·legis i Instituts.

Aquesta serà la XV edició d'aquesta mostra que esdevé una oportunitat per recrear una actuació en directe de les composicions que s'assagen a les aules de música per part de l'alumnat de secundària.

Enguany la data del concert serà el dijous dia 27 d'abril a la tarda al Cafè del Teatre de l'Escorxador. 
Com ja és habitual en els darrers anys, l'alumnat participant és convidat a assistir a una Master class durant el matí del mateix dia, encara no us podem avançar qui impartirà aquesta lliçó magistral però estem buscant un tema atractiu per al jovent com ho és: els grups musicals que fan la difusió dels seus temes a través de les xarxes (anirem actualitzant la informació en aquest espai).

Les bases per a la participació en aquesta edició són les següents:
  • Cada centre participant interpretarà dues peces musicals, en el cas d'haver més d'una banda poseu-vos en contacte amb l'organització ja que hi ha una limitació de temps en funció dels centres participants.
  • El tema de la present edició és la banda musical The Rolling Stones, una de les dues interpretacions ha de ser d'aquest grup, l'altra és de tema lliure.
  • Almenys una de les peces ha de ser cantada en català o tenir, si més no, una part de la lletra ( la tornada p. e.) en català, això vol dir que la peça interpretada de la banda The Rolling Stones no ha de ser necessàriament en VO
  • Al finalitzar les actuacions s'interpretarà un tema conjunt de cloenda, la cançó de David Esterri : "Sóc de l'Oest de Catalunya", de David Esterri

Cal remarcar que es tracta d'una mostra que no té cap cap ànim competitiu, animeu el vostre alumnat a participar malgrat no siguin músics consumats, l'experiència ens diu que valoren molt positivament poder actuar en un escenari i en un ambient de concert de rock reals.

Com ja s'ha fet també en passades edicions es convoca un concurs de cartells entre l'alumnat de secundària, que serà el qui anunciarà el certamen. El professorat d'EVP rebrà un correu específic informant d'aquest concurs.

Us encoratgem que animeu el vostre alumnat a participar!