NOTÍCIES


MOLT BONES VACANCES!!!!-------------------------------------------------------------------------------


Ja hem celebrat la cantada de final de curs!!El passat dissabte dia 2 de juny es va celebrar la festa de final de curs organitzada per l'AMPA de l'escola. 

---------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Els nens i nenes de P3 hem passat un dia a la granja. 
Ens ha agradat moltíssim.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Els alumnes de 4t hem fet unes fantàstiques maquetes sobre la prehistòria i les hem presentat a les famílies.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hem fet una tertúlia amb en Jordi Ortiz, autor del llibre: 
El professor Sabatòtil i les piràmides d'Egipte
-------------------------------------------------------------------------Un magnífic equip de pares, mares, nenes, nens i mestres hem estat treballant per millorar els espais de l'escola .
Moltíssimes gràcies a tots

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nevada del 28 de febrer!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Festa de CARNESTOLTES
  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Un grup de 5è de primària de l'escola ha visitat Ràdio Sabadell i ha après com es grava una falca promocional.
És una de les activitats de la nova Escola de Ràdio de Sabadell.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  


La nostra escola participa en el Programa GE
P 
(Grup d'experimentació per al plurilingüisme)

-----------------------------------------------------------------------------
llistat de llibres pel curs 2018/19-------------------------------------------------------
----------------------


Sant Jordi 2017
---------------------------------------------------------------------
Participem en la campanya de recollida de piles usades.

Al nostre planeta, les substàncies i materials de les piles poden afectar la qualitat de l’aigua, l’aire i la terra en la que viuen els nostres peixos, aus, plantes i… a nosaltres mateixos! Amb el reciclatge, a més de protegir el medi ambient, estalviem valuosos recursos reutilitzant moltes d’aquestes substàncies i materials.

Pots col·laborar portant totes les piles usades de casa al contenidor que tenim a l'escola.------------------------------------------------------------------
Ens hem adherit a la campanya Entorns sense fum
-------------------------------------------------------------------------
______________________________________________

ELS ESPAIS D'EDUCACIÓ INFANTIL.Vídeo de YouTube

Els espais són ambients d'aprenentatge, de joc, d'experimentació i de descoberta on l'infant troba materials i propostes riques, variades i obertes.

Ell n'és el protagonista i aprèn imaginant, fent i desfent. Res està mal fet o equivocat. Tot és possible.----------------------------------------------------------------------------------


L'ESPAI DE JOC DEL NOSTRE PATI


L'Espai de joc del nostre pati.


Els alumnes de cicle superior, aquestes dues últimes setmanes, han fet un projecte relacionat amb el seu espai de joc, el pati. Ha estat dirigit i organitzar per la Bàrbara Camarero, una arquitecta,  que ens ha ajudat a dur-lo a terme. 

L’objectiu era crear un element de joc pel nostre pati. Per fer-ho teníem al nostre abast tot tipus de material reciclat. 

Quan tothom va haver acabat el seu element de joc va ser el moment de posar-ho en comú i explicar per què l’havíem construït. El resultat final de cada maqueta ha estat molt divers i creatiu. En els vídeos que teniu als blocs de cinquè i sisè podeu observar les maquetes acabades i els alumnes explicant el que ha construït cada classe.

 

Ara, esperem que algun d’aquest elements es pugui fer realitat. Abans, però, haurem de pensar quins jocs són factibles i quins no, haurem de pensar en els costos, els riscos, els materials que podem utilitzar, etc.

 

 Aquí podeu veure el magnífic vídeo que ha fet la Bàrbara Camarero

-------------------------------------------------------------------


SEGUIM FENT CAMPANYA PER REDUIR ELS RESIDUS

EVITEM L'ALUMINI !!!