Karin Skog

Hej och välkommen till min sida!!

Jag heter Karin Skog och arbetar som textillärare på Veinge F-9. Läsåret 2018/2019 undervisar jag år 6-9. Jag är också mentor tillsammans med Alvar Englund och Rasmus Persson i 7C.


Alla mina elever gör redovisningar på sina slöjdalster på "Slöjdportfolio", en hemsida där det finns över 400 000 slöjdalster gjorda av elever runt om hela Sverige. Här kan man se bild och läsa om hur arbetet gått till. Man kan söka alster och då välja tex Veingeskolan för att se vad vi gjort här, eller söka på en specifik elev eller en årskurs. Se fliken "Slöjdportfolio" ovan!

I 9an har vi under några år jobbat med att göra lapptäcken som vi lottat ut där pengarna går till välgörande ändamål. Höstterminen 2018 jobbade grupperna ihop och varje grupp gjorde ett gemensamt täcke. Varje grupp fick också bestämma själva vad de ville att deras intäkter skulle gå till och hur många lotter de skulle sälja. Både Laholms tidning och Hallandsposten var här och skrev om vårt arbete.

Hallandsposten

Laholms tidning

EFTERLYSNING:

Vi tar tacksamt emot alla former av jeans! Barn eller vuxen, dam eller herr, byxor, skjortor, kjolar eller jackor. Av gamla jeans kan det bli massor av nya, fina alster!

Kolla in fliken "8or", där jobbar vi med jeans!


Mig når du på:

karin.skog@edu.laholm.se



För några år sen började en grupp elever, på eget initiativ, tillverka armband för att sälja till förmån för Ssenyange. De valde att göra armband med ordet HOPE, som därmed fick bli vårt projektnamn när vi jobbar "för andra".

HOPE: Help Other People Everyday


9As täcke, pengarna gick till barncancerfonden. Vinnare: Karin Andersson, grattis!

9Bs täcke, intäkterna gick till stiftelsen "Min stora dag". Vinnare: Linda Karlstrand, grattis!

9Cs täcke. Intäkterna gick till cancerfonden och vinnare blev Åsa Spiljak, grattis!!

9Ds täcke som skänkte sina intäkter till cancerfonden de också. Vinnare blev Maria Andersson, grattis!