Hem

Hej och välkommen till min sida!!

Jag heter Karin Skog och arbetar som textillärare på Veinge F-9. Läsåret 2017/2018 undervisar jag år 6-9. Jag är också mentor tillsammans med Alvar Englund och Joen Törnkvist i 9C.

För några år sen började en grupp elever, på eget initiativ, tillverka armband för att sälja till förmån för Ssenyange. De valde att göra armband med ordet HOPE, som därmed fick bli vårt projektnamn när vi jobbar "för andra". 

HOPE: Help Other People Everyday

Förstå kunskapskraven, arabiska
Alla mina elever gör redovisningar på sina slöjdalster på "Slöjdportfolio", en hemsida där det finns över 400 000 slöjdalster gjorda av elever runt om hela Sverige. Här kan man se bild och läsa om hur arbetet gått till. Man kan söka alster och då välja tex Veingeskolan för att se vad vi gjort här, eller söka på en specifik elev eller en årskurs. Se fliken "Slöjdportfolio" ovan!

I 9an har vi under några år jobbat med att göra  lapptäcken som vi lottat ut där pengarna går till välgörande ändamål. Läsåret 16/17 valde eleverna i 9A att låta de 2300kr vi fick in, gå till Röda Korset och deras arbete för de krigsdrabbade i Syrien. I 9B gick intäkterna, 1820kr, till Ssenyange som föregående år.

 
 Vinnare: Mohamed Salloum Grattis!
 
Sytt av 9A, Vinnare: Awad, studiehandledare på skolan, och nybliven pappa!! Grattis!
 
Sytt av 9A, Vinnare: Åsa Spiljak, skolvärdinna på skolan, grattis!!
 
Sytt av 9B, Vinnare: Fia Pobog, Jättegrattis till dig också!


   


   
Mig når du på:
karin.skog@edu.laholm.se


Bild

EFTERLYSNING:

 Vi tar tacksamt emot alla former av jeans! Barn eller vuxen, dam eller herr, byxor, skjortor, kjolar eller jackor. Av gamla jeans kan det bli massor av nya, fina alster!
Kolla in fliken "8or", där jobbar vi med jeans!