Michael Krog ApS Rådgivende Ingeniører FRI

Michael Krog ApS er et lille rådgivende ingeniørfirma, der beskæftiger sig med rådgivning inden for byggeri, og primært med sager for Voldgiftsnævnet for Byggeri og Anlæg.
Det drejer sig både om sager ført ved voldgiftsnævnet og de almindelige domstole.

Michael Krog ApS er medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI, og er dermed tilknyttet foreningens kollektive ansvarsforsikring.

Michael Krog ApS er startet i januar 2014 med Michael Krog Hansen som indehaver.
Med en baggrund som tømrer har Michael Krog Hansen siden 1997 været bygningsingeniør og arbejdet som rådgivende ingeniør med speciale i generel byggeteknik, materiale- og bygningsfysik samt bærende konstruktioner.

Michael Krog Hansen har siden 2006 fungeret som skønsmand og fagdommer udpeget af Voldgiftsnævnet, og har pr. januar 2017 håndteret omkring 200 sager ved Voldgiftsnævnet og domstolene.

Michael Krog Hansen har ligeledes ansættelse hos Kim Olsson A/S Rådgivende Ingeniører FRI, med ingeniørdiscipliner som bygherrerådgivning, projektledelse, projektering, fagtilsyn, byggeledelse ol. 

For yderligere oplysninger og referencer se CV for Michael Krog Hansen, eller kontakt mig evt. pr. tlf. eller mail for nærmere information.

Med venlig hilsen
Michael Krog Hansen
Tlf.: 53 37 00 60
Mail: mk@michael-krog.dk