Tervetuloa partiolippukunta
Keravan Korvenpoikien nettisivuille!

Keravan Korvenpojat (KKP) on 28. marraskuuta 1937 Keravalle perustettu lippukunta. Korvenpojat oli aluksi poikalippukunta,
mutta yhdistyttyään Keravan Säkenet -tyttölippukunnan kanssa vuonna 1977 Korvenpojat on ollut yhteislippukunta.
Korvenpoikien huuto: Ali viivoo, ali veivoo,ali viivoo, veivoo vum! Vidi Kor, vidi ven, vidi po, vidi jat, vidi Keravan Korvenpojat, hei!

Partiotoiminta ja lippukuntaan liittyminen


Partiossa toimitaan ikäkausittain ryhmissä: sudenpennut (7-9 v.) laumoissa, seikkailijat (10-12 v.) joukkueissa, tarpojat (12-15 v.), samoajat (15-17 v.) ja vaeltajat (18-22 v.) vartioissa.

Ryhmiä vetävät tehtäviinsä koulutetut johtajat samoajaikäisestä ylöspäin, ja tärkeänä toiminnan mahdollistajana ovat aikuiset (yli 22 v.).

Uudet ryhmät aloittavat toimintansa useimmiten elokuussa. Tiedotamme jonossa oleville uusien ryhmien alkamisesta ja vapaista paikoista mahdollisimman pian.

Haluatko liittyä mukaan? Täytä sähköinen jäsenhakemus ja otamme sinuun yhteyttä!

Jäsenhakemukseen tästä: http://jono.korvenpojat.net

Lisätietoja saat lippukunnanjohtajalta!

Toimintamme perustuu vapaaehtoistyöhön, joten tekijöitä kaivataan aina lisää. Mainitsethan hakemuksen lisätietoihin, jos olisit kiinnostunut itse osallistumaan toimintaan lapsesi mukana.

Partioon voi liittyä myös aikuisena ja uusia aikuisia kaivataan mukaan partiotoimintaan. Uudet aikuiset koulutetaan ja perehdytetään tehtäviin ja toimintaan eli aiempaa partiokokemusta ei tarvita.

Yhteystietoja 2023

Lippukunnanjohtaja   
Hanna Liisanantti       
040 843 9026  
hanna.liisanantti(at)gmail.com

Apulaislippukunnanjohtaja       
Annika "Kinna" Tupeli
040 735 7726
kinna.tupeli@gmail.com


Yhteystiedot sivulla on listattuna kaikki lippukunnan yhteystiedot.

Perustiedot

Uutiset