Homework Calendar

Important Dates to Remember-

  • Friday, August 30, 2019: Half Day (Teacher Institute Day)
  • Monday, September 2, 2019: No School (Labor Day)
  • Tuesday, September 3, 2019
    • @ 6:30 PM: Curriculum Night
  • Monday, November 25 (AM-PM) & Tuesday, November 26, 2019: Conferences

6th Grade Bell Schedule

1st Hour- 8:30-9:16 (46 min.)

2nd Hour- 9:20-10:06 (46 min.)

3rd Hour- 10:10-10:56 (46 min.)

4th Hour- 11:00-11:28 (28 min.) LUNCH

Tutorial- 11:30-11:54 (24 min.)

5th Hour- 11:58-12:52 (54 min.)

6th Hour- 12:56-1:50 (54 min.)

7th Hour- 1:54- 2:40 (46 min.)

8th Hour- 2:44-3:30 (52 min.)