Plaatsingsdatum: 25-mrt-2015 21:49:20

In de heenronde hebben we niet het niveau gehaald zoals wij verwacht en gehoopt hadden.

Met slechts 8/22 punten kunnen we niet anders dan het woord "ondermaats" te gebruiken.

Onze dubbelspelen zijn ronduit "slecht" te noemen (3 gewonnen, 8 verloren, 26 % !)

De 4 gelijkspelen tegen Dam C, Dam D, AFP Antwerpen en Sevos D hadden best overwinningen kunnen zijn.

Ook het verlies tegen BNP Fortis (6-4) had een overwinning kunnen zijn.

Ook tegen Sokah B had de 3-7 nederlaag best een 6-4 overwinning kunnen zijn. Daar hebben we het écht verknoeid in het dubbelspel (21-18 in de eerste set en dan 19-21 verlies in de tweede na een 19-11 voorsprong !) en in de laatste ronde (0/3).

Tegen Fabricom A zat minstens een gelijkspel erin, misschien meer ...

Atlas Copco A en KVE waren eigenlijk de enige ploegen waartegen we geen verhaal hebben gehad.,

Dan hadden we met 17 of 18/22 punten mee in de kop van het peleton gezeten.

Ook de terugronde werd een catastrofe.

3 overwinningen op 11 wedstrijden en 2 gelijkspelen.

Dubbelspelen: 4 overwinningen op 11 (36%).

Ook weer enkele wedstrijden die in ons voordeel hadden kunnen uitdraaien waren:

Boechoutse-Den Beempd (6-4) waar Timothy en Luc een steek hebben laten vallen tegen Wim Sr. en in het dubbelspel (17-21, 21-19, 21-14, waar de steken in de tweede set zijn gevallen na 16-19 voorsprong).

Dam C-Den Beempd (5-5) waar Timothy en, voornamelijk, Luc het alweer in het dubbelspel verknoeien (18-21, 21-16 en 23-21 na 17-20 voorsprong. Ook tegen Ralph speelt Luc onherkenbaar (15-21, 21-13 en 21-18).

Dat waren dan weer 3 punten meer geweest.

Met het tikkeltje geluk, dat men soms nodig heeft om een wedstrijd te winnen, en een Luc op waarde, hadden we 28 of 29 punten kunnen hebben dit seizoen.

Laat ons nog ondderstrepen dat François het prachtig heeft gedaan als invaller dit seizoen, met enkele

Einduitslag : 9e plaats. Niet de gewoonte om in de tweede helft van de tabel te eindigen.

Seizoenreslutaten:

Timothy heeft 20 wedstrijden van de 22 gespeeld, 38 matches gewonnen, 19 verloren, 88 sets gewonnen en 50 verloren. Resultaat: 67 %.

Luc heeft 18 wedstrijden van de 22 gespeeld, 20 matches gewonnen, 31 verloren, 51 sets gewonnen en 71 sets verloren. Resultaat: 39%

Frans heeft 21 wedstrijden van de 22 gespeeld,24 matches gewonnen, 36 verloren, 58 sets gewonnen en 83 sets verloren. Resultaat: 40%.

De 7 invalsbeurten hebben François 4 match overwinningen bezorgd en 17 verloren, 13 sets gewonnen en 34 verloren. Resultaat: 19% wat zeker niet slecht is voor een NG in de 3e reeks !

Van Timothy en Frans kan gezegd worden dat zij hun klassement (resp. D6 en E2) waardig zijn.

Luc heeft schandalig onder zijn niveau gespeeld wat later ook zal blijken bij de herklassering.

In de enkelspelen zijn er 73 driesetters gespeeld op 198 matches (36% !).

In het dubbelspel zijn er 7 matches gewonnen op 22.