Henkilökunta

Ida Hietanummi

Ida on viittä vaille valmis ratsastuksenohjaaja ja Suomen Ratsastajainliiton I tason valmentaja. Ida on pienestä pitäen kasvanut hevoselämään, sillä kotona on aina ollut ratsuhevosia ja poneja. Myös hevoskasvatus on tullut tutuksi. Idalle tärkeää on niin hevosten kuin ratsastajienkin hyvinvointi. Ida pitää ratsastuskoulun tunnit keskiviikkoisin, sekä valmennusryhmien tunnit.

Heidi Toivanen

Heidi on koulutukseltaan ratsastuksenohjaaja ja opiskelee tällä hetkellä luokanopettajaksi. Heidin sydäntä lähellä ovat erityisesti hyvät hevosmiestaidot. Heidi onkin varmasti tuttu jo monille entuudestaan ja toivottaakin lämpimästi tervetulleiksi ratsastustunneille niin vanhat kuin uudetkin oppilaat! Heidi pitää ratsastuskoulun tunnit ma, ti, to ja pe.

Emma Rantamäki

Emma työskentelee hevosenhoitajana ja huolehtii hevosista sekä yksityistallissa että ratsastuskoulussa. Emma on ahkera ja tunnollinen työntekijä, jolla on pitkä kokemus hevosista ja hevosenhoidosta. Emma kuuluu myös Yyterin "vanhaan kalustoon".

Joonas Hietanummi

"Ponitädin talliorja". Kohta kymmenen vuoden ajan hevosten kanssa tekemisissä ollut Joonas huolehtii paikkojen kunnossapidosta tallilla ja osallistuu myös hevostenhoitoon. Syksyllä alkavat kengittäjäopinnot Ypäjällä.