Grups de Whatsapp

De cada una de les franges podeu triar una presentació:

A- Franja de les 16:45

De la programació amb Scratch a la robòtica amb mBot

L'Escola Margalló de Castelldefels ens presenta la seva experiència en programació i robòtica. A més, vindrà l'alumnat de 6è a explicar el seu recorregut TAC.

Estratègies Digitals d'Ensenyament-Aprenentatge

L'Institut Vall d'Arús de Vallirana ha integrat les TIC com a eines globals i gratuïtes al servei de l’aprenentatge i l’organització del centre: Google-Classroom, ed-Puzzle...; comunicació amb famílies, plana web i xarxes socials; avaluació de competències transversals, formació interna del professorat nou...

Alumnes creadors d'artefactes digitals per respondre a reptes d'aprenentatge

L'Escola Montserratina de Viladecans presenta el seu camí cap a la digitalització de centre i a continuació els alumnes de 4t presentaran els artefactes digitals que han creat en els seu projectes.

B- Franja de les 17:15

Growing APP: un projecte pilot nascut de l'Eduhack

L'Escola Montserrat de Sant Just Desvern pilota el projecte nascut a la segona edició de l'Eduhack. És un projecte multidisciplinar entre escoles-insituts, on els alumnes de l'institut ofereixen un catàleg d'apps, segons les necessitats de les escoles.

Fotografia esfèrica i tours virtuals

Escola Charles Darwin, Institut-Escola del Prat, Escola Josep Tarradellas, Escola Jacint Verdaguer, Escola Bernat Metge han fet experimentació amb la càmera de 360º, l’organització de tours virtuals, l’ús de dispositius mòbils i d’ulleres de realitat virtual per tal de conèixer millor el centre educatiu .

Micro:bit. Eina d'aprenentatge.

L'Escola Parellada de Sant Boi de Llobregat ha integrat la robòtica en diferents àmbits del seu projecte educatiu. En aquest procés de descoberta ens presenta el recurs "Micro:bit".

C- Franja de les 17:45

Bikos: un projecte de creació cooperativa de vídeos

L'Escola Els Convents de Martorell ha realitzat una col·laboració amb el Grup de Recerca sobre Aprenentatge entre Iguals (GRAI) de la UAB que els ha dut a integrar una proposta didàctica basada en l'aprenentatge cooperatiu per crear vídeos dels projectes.

Ús de la pantalla croma a l'aula

L'Escola Estel de Molins de Rei presenta l'ús pedagògic de la pantalla croma en els diferents nivells de Primària. L’activitat s’ha desenvolupat en forma de tallers vinculats als projectes del centre.

(+ informació)

Plantació de quinua a Mart

L'Institut Francesc Ferrer i Guàrdia de Sant Joan Despí ha realitzat un projecte de plantació de quinua a Mart dins l'experiència Lego League.