Jornada de Portes Obertes

Dissabte 24 de febrer

Veniu a veure com treballem a Infantil: 

Divendres 23 de febrer  de 15.30h a 16.30h.

escola la immaculada

una escola amb ànima


fundació educació catòlica de la diòcesi de sant feliu de llobregat

La Fundació Educació Catòlica de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat és una entitat canònica sota l’aixopluc del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat i titular de les escoles cristianes diocesanes. 

VISITA GUIADA A L'ESCOLA

El proper dissabte dia 24 de febrer vine a conèixer la nostra escola! 

ENTREVISTES PERSONALITZADES

Posa't en contacte amb nosaltres! T'atendrem personalment!

Projecte educatiu

El nostre objectiu és formar persones hàbils, competents, autònomes, crítiques i solidàries compromeses amb els valors cristians. Sempre treballem un projecte comú d’escola que iniciem amb la presentació del lema, enguany L’essencial és invisible als ulls.

Per assolir el nostre objectiu treballem des de:

La dimensió espiritual formant persones senzilles, servicials, alegres, amants de la natura... transmeten els valors cristians.

La dimensió personal i social fomentant l’autoconeixement, autoestima, capacitat d’escolta, diàleg, capacitat crítica...

I la dimensió intelectual impulsant la capacitat analítica, reflexiva, creativa, habilitats tecnològiques...

Des de l’escola apostem pel foment de les llengües i com a llengües estrangeres treballem anglès i xinès.

Tour Virtual

Gaudim d'un Tour Virtual per l'escola on podreu observar com és el dia a dia a l'Escola La Immaculada.

concert amb salesians sant vicenç

Quan els nostres alumnes acaben l’escolarització de primària al nostre centre, disposem d’un concert per poder accedir de forma directa per continuar amb la seva formació acadèmica a Salesians de Sant Vicenç.

projecte pastoral

Des de el nostre caràcter propi tenim definits els trets bàsics  del Pla de Pastoral, eix vertebrador de la nostra escola. Volem formar ciutadans compromesos amb els altres, amb la societat des d’un marcat caire cristià.


arrelats al poble

Des de l’inici de la presència de la nostra escola al poble sempre hem mantingut una relació molt estreta amb totes les entitats vicentines. Ens agrada que els nostres alumnes siguis coneixedors i estiguin presents en totes les activitats que proposades per les diferents entitats culturals: plà de dinàmica educativa( audicions, activitats esportives, visites culturals..), projecte 0-6, projecte 0-20, cantades de nadales a les residència Sophos, col.laboració amb Carítas...

comissió d'atenció a la diversitat

L’Escola la Immaculada atent la diversitat dels alumnes. Disposem d’una psicòloga per atendre als alumnes i a les seves famílies.  Està constituïda una Comissió d’atenció a la diversitat (CAD) per fer seguiment i l’assessorament. Aquesta comissió manté una coordinació activa amb l’EAP, CDIAP, CSMIJ i altres.


servei d'acollida

L’escola ofereix el servei d’acollida des de les 7:30 del matí fins a l’hora de l’entrada escolar. Durant aquesta estona els infants poden fer feines escolars, llegir i realitzar petit tallers i estones de joc.

Servei de menjador

L’escola té contracte amb l’empresa Servescol que organitza activitats per centres d’interès i ofereix el catering. Disposem de dos menjadors. Un de P3 a P5 i l’altre de primària. Cadascú té monitors, espais i patis diferenciats.

Durant el primer trimestre l’escola ofereix gratuitament pels alumnes de P3 un espai per poder descansar fent la migdiada amb un monitor.

ampa

Visita'ns a 

http://ampalaimmaculada.blogspot.com/

CONTACTE

ON SOM?

c/Rafael Casanova 44-46

Sant Vicenç dels Horts

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM

@escolaimmaculadasvh

VISITA'NS

www.laimmaculada.es