Dag 1

Lieve allemaal,

Het is geweldig op kamp. Het zonnetje schijnt zo af en toe, de sfeer is geweldig en we hebben enorm veel lol!

We hebben vandaag al van alles gedaan. Na de aankomst hebben we eerst gevoetbald, het terrein verkend en de slaapkamers 'netjes' in orde gemaakt. Na de overheerlijke taart en het middageten hebben we een aantal leuke spellen gespeeld.....stratego en levend bingo. Tussendoor hadden we tijd voor de uitdaging en hebben we ervoor gezorgd dat de leiding een beetje kon bijkomen van het zware schooljaar.

Daarna was het alweer tijd voor het avondeten. Nu komen we even bij van het kleurenrenspel en daarna beginnen we aan het avondprogramma.

Kijk hieronder maar snel voor de foto's! Het is een afbeeldingscarrousel: op de foto gaan staan met de muis, het pijltje zoeken en daarop klikken voor de volgende foto. Veel plezier!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Voor straks staat er nog genoeg op het programma om ons nog verder uit te putten en als laatste een spel in het donkere bos. We beloven dat we daarna op tijd naar bed zullen gaan en direct gaan slapen.

Vergeet niet om morgenavond weer te kijken op de site voor de foto's van dag 2 !!!!!!!