Viikonloppuherkut ilmojen halki minuuteissa!

#LennätettyWingillä


Kokeile dronetoimitusta ja lennätä

ilmainen suklaalevy!


Löydät tarjouksen, kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran. Et tarvitse etukoodia tarjouksen lunastamiseen.

Wingin dronet toimittavat max. 1,5 kilon paketteja ilmojen halki asiakkaille Vuosaaressa, Marjaniemessä ja Puotilassa. Voit kokeilla palveluamme ja tilata herkkulautasen, raikkaan lounassalaatin tai lauantaikarkit puiston piknik-pysäkille tai suoraan kotiisi, mikäli asut toimitusalueellamme.

Helsinki on maailman ensimmäinen paikka, jossa Wing tarjoaa dronetoimituksia julkisille piknik-pysäkeille. Maksat vain tuotteista, meillä ei ole toimitusmaksua!

Mitä toimitamme?

Fazer

Fazerin valikoimasta löydät mm. tuoretta leipää, munkkeja, lounassalaatteja, täytettyjä leipiä, makeisuutuuksia ja smoothieita

Crunch Brunch

Crunch Brunchin valikoimasta löydät herkulliset herkkuplatterit esimerkiksi piknikille!

Minne toimitamme?

Toimitamme tällä hetkellä Vuosaaressa ja Puotilassa kotipihoille sekä puistojen julkisiin toimituspisteisiin.

Wingin julkiset toimituspisteet, piknik-pysäkit, sijaitsevat Uutelan kanavalla, Lilla Kallvikin puistossa sekä Mustankivenpuistossa.

Löydät tarkat sijainnit puistoille alta.

Uutelan kanava

Lohikallionranta 29

Lilla Kallvikin puisto

Aurinkoranta 6

Mustankivenpuisto

Pohjavedenkatu 3

Milloin voin tilata?

Aukioloaikamme ovat tällä hetkellä klo 12-17 keskiviikosta sunnuntaihin.

Puistojen piknik-pysäkit ovat avoinna lauantaisin sekä sunnuntaisin.

Miten tilaan?

Lataa Wing Delivery - sovellus Google Playstä tai App Storesta!

Piknik-pysäkille

» Lataa Wing Delivery - sovellus (Android | iOS)

» Täytä osoitteeksi Pohjavedenkatu 3 (Mustankivenpuisto) tai Lohikallionranta 29 (Uutelan kanava) tai Aurinkoranta 6 (Lilla Kallvikin puisto)

» Valitse haluamasi tuotteet ja tilaa!

» Kun paketti saapuu, tarkista, että paketissa on oikea tilausnumero!

Kotiin

» Lataa Wing Delivery - sovellus (Android | iOS)

» Syötä kotiosoitteesi sovelluksessa nähdäksesi voimmeko toimittaa luoksesi. Mikäli emme vielä pysty toimittamaan kotiisi, pyydä meitä lisäämään osoitteesi sovelluksessa ja pyrimme avaamaan sinulle toimituspisteen mahdollisimman pian!

» Valitse haluamasi tuotteet ja tilaa!

Usein kysytyt kysymykset

Mitä Wing tekee?

Wing, joka on Alphabet-yhtiö, on kehittänyt pienen, kevytrakenteisen dronen sekä navigointijärjestelmän. Dronellamme voidaan toimittaa pieniä paketteja – kuten ruokaa, lääkkeitä ja päivittäistavaroita – suoraan koteihin parissa minuutissa. Aloitimme toimintamme vuonna 2012, ja olemme sen jälkeen lentäneet yli 100 000 lentoa kolmella mantereella. Uskomme, että dronetoimitukset voivat parantaa elämänlaatua kaupungeissa vähentämällä liikenneruuhkia ja luomalla paikallisyrityksille uusia mahdollisuuksia.


Kuka on myöntänyt Wingille toimintaluvan?

Olemme saaneet luvan toiminnallemme Suomessa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta. Noudatamme toiminnassamme kaikkia voimassa olevia lakeja ja säädöksiä.


Miten tunnistan pakettini?

Kaikkiin toimituspaketteihin on merkitty tilauksen numero, jonka löydät myös sovelluksesta. Voit lisäksi seurata dronen lentoa puhelimestasi!


Miten tiedän, milloin toimitukseni saapuu?

Voit seurata dronen lentoa puhelimesi sovelluksesta. Näin näet toimituksen tarkan saapumisajan. Koko toimitus vie vain joitakin minuutteja!


Mitä teen, jos haluaisin dronekuljetuksen kotiini?

Piknik-pysäkin osoitteen lisäksi voit kokeilla palvelua kotonasi kotiosoitteellasi. Mikäli emme vielä pysty toimittamaan kotiosoitteeseesi, pyydä meitä lisäämään osoitteesi sovelluksessa ja pyrimme avaamaan sinulle toimituspisteen mahdollisimman pian!


Ovatko dronet turvallisia?

Wingin dronekuljetukset on yksi turvallisimmista tavoista kuljettaa tuotteita. Ne ovat turvallisempia kuin rekkakuljetukset tai tuotteiden noutaminen autolla. Olemme lentäneet yli 100 000 testilentoa ja tehneet tuhansia toimituksia testataksemme, parantaaksemme ja varmistaaksemme palvelumme turvallisuuden. Tämän lisäksi käytössämme on useita turvaratkaisuja poikkeustilanteiden varalta. Dronemme suorittaa esimerkiksi automaattisesti reaaliaikaisia suorituskykytarkastuksia ja lentoja valvovat koulutetut pilotit. Palvelun tarjoamisen ehdoton edellytys on, että Wingin dronejen, työntekijöiden ja järjestelmien turvallisuutta seurataan tarkoin ja toimintamme on valvontaviranomaisten hyväksymää. Wing täyttää kansainväliset turvallisuusvaatimukset, ja Suomessa toimintamme perustuu Traficomin hyväksymiin lupiin sekä kiinteään yhteistyöhön viranomaisten kanssa.


Tuleeko mieleesi muita kysymyksiä?

Mikäli sinulla on muita kysymyksiä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen support-fi@wing.com.


Autamme mielellämme!

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai palautetta, lähetä meille sähköpostia support-fi@wing.com tai soita 09 4245 4662.