Social Detectives

Arief is momenteel werkzaam als onderzoeker voor DUO (Dienst Uitvoering en Onderwijs).

Tim is momenteel decaan en docent Maatschappijleer op de Berger Scholengemeenschap in Bergen. Daarnaast is hij actief met het burgerschapsproject 'de ander en ik' en is hij druk bezig met de Werkzame School, een initiatief voor meer samenwerking en samenhang binnen het voortgezet onderwijs.


Social Detectives houden zich bezig met...

Werkzame ICT

Social Dectives zien in nieuwe digitale toepassingen kansen om beter met elgenlkaar samen te werken. Het ‘no-man-is-an-island’ principe is echt van toepassing op de digitale wereld. Iedereen is met elkaar verbonden. Volgens Social Detectives is een kritisch samenwerkende houding noodzakelijk om mee te kunnen komen in een digitale wereld.

Sociaal Onderzoek

Social Detectives willen weten hoe gemotiveerd uw medewerkers zijn, gaan ze met plezier naar hun werk en tegen welke problemen lopen ze aan? Een medewerkersonderzoek vormt een uitstekend instrument om te luisteren naar de opinies van uw medewerkers.

Coaching & Training

Social Detectives zien een eindrapportage als een startpunt. Een startpunt voor een gesprek, training of samenwerkingsverband.