Camins escolars

Guanyar en autonomia personal i qualitat de vida

ESCOLA VORAMAR

Volem incidir tant en la població infantil com en els adults generant actuacions que contribueixin a que els nois i les noies han de poder experimentar i aprendre a valorar els risco, mentre la comunitat ha de contribuir a posar les condicions de viabilitat.

El camí escolar, espai amic pretén que els nois i les noies de la ciutat guanyin autonomia personal i qualitat de vida mentre van i vénen sols a l'escola, passegen pel parc, van al casal o a fer esport..., promovent alhora un compromís de participació de la comunitat.

Voramar forma part del conjunt de centres de la Xarxa de Camins Escolars al Poblenou. La Xarxa de Camins Escolars és una iniciativa que promou la participació de la comunitat educativa per recuperar l’espai públic com a espai de relació i convivència.

El Camí Escolar dóna l’oportunitat als nens i nenes de participar en un projecte que els ajudarà a créixer, fomentant l’autonomia en la seva mobilitat, guanyant confiança en ells mateixos i responsabilitat com a ciutadans.

L’Ampa i l’escola han participar activament en la definició del projecte de Camins Escolars, impulsat per l’Ajuntament del Districte.

El Projecte de Camins Escolar demana la participació de les famílies en fer partícips als seus fills i filles, ajudant-los a prendre consciència per intentar aconseguir petites millores.

Més informació