Køb og salg 

Hvis du har købt transport eller startnummer og er blevet forhindret i at deltage er der etableret en liste, hvor du kan sætte din "vare" til salg. Det gælder også, hvis du vil købe, og der er udsolgt eller lukket for køb. Så kan du også skrive dig på listen som "køber". Det er også muligt at skrive startnumre på listen for andre starter i Vasaløbs-sugen, men det er ikke startnumre Danmarks Skiforbund formidler - det er blot en service såfremt du måtte ønske at købe/sælge et sådanne nummer.

Vi vil ikke acceptere at der sættes en højere pris på startnummer eller transport end varen oprindeligt er udbudt til. 

Sælger og køber skal selv kontakte hinanden. Efterfølgende skal køber/sælger selv ændre data - det gøres via det link, der i den mail den oprindelige køber fik da vedkommende tilmeldte sig. Der kan være tidsfrister - se dedanskevasaloebere.dk for link til tilmelding og information for årets løb 

Hvis du vil skrive dig på køb/salgs listen så brug formularen nederst på denne side. Har du købt gennem Danmarks Skiforbunds Vasa-arrangement så foreslår jeg at du sætter din vare til salg vha. det ændringslink, du har modtaget i den mail du fik da du tilmeldte dig. 

Hvis du leder efter listen for køb og salg så tryk her  (kun se adgang) - hvis du vil skrive dig på listen på så sker det nederst på  denne side. 

Hvis du vil fjernes fra listen - så send en mail til nk@skiforbund.dk

Du kan skrive dig op som sælger eller køber. Dine kontakt informationer bliver synlige på denne side således at en potentiel køber/sælger kan kontakte dig. 

Vi opfordrer til at ledig pladser gives folk på ventelisten og man tager navnet øverst på listen, men det er naturligvis tilladt at bytte/sælge pladsen på anden måde.

Procedure ved salg:

Sælger: Hvis du har købt gennem Danmarks Skiforbund modtog du en e-mail, da du tilmeldte dig. I den mail er der et link til selvbetjening for ændring af transport data og information. Denne mail overdrages til køber, der så kan ændre data. Bemærk tidsfrister oplyst i mailen. Ændring af navn på startlisten skal som udgangspunkt ske direkte til Vasaloppet - se  https://www.vasaloppet.se/lopp/skidlopp/vasaloppet/anmalan/kopa-och-salja-startplats/


Køber: Du modtager en mail fra sælger - se ovenfor. Du skal så selv ind og ændre relevante data. Bemærk tidsfristerne opgivet i mailen.