Køb og salg

Hvis du har købt transport eller startnummer og er blevet forhindret i at deltage er der etableret en liste, hvor du kan sætte din "vare" til salg. Det gælder også, hvis du vil købe, og der er udsolgt eller lukket for køb. Så kan du også skrive dig på listen som "køber". Det er også muligt at skrive startnumre på listen for andre starter i Vasaløbs-sugen, men det er ikke startnumre Danmarks Skiforbund formidler - det er blot en service såfremt du måtte ønske at købe/sælge et sådanne nummer.

Vi vil ikke acceptere at der sættes en højere pris på startnummer eller transport end varen oprindeligt er udbudt til.

Sælger og køber skal selv kontakte hinanden. Efterfølgende skal køber/sælger selv ændre data i https://my.raceresult.com/194277/info. Tidsfrister for ændring fremgår også på RaceResult.

Hvis du vil skrive dig på køb/salgs listen så brug formularen nederst på denne side.

Hvis du leder efter listen for køb og salg så tryk her (kun se adgang) - hvis du vil skrive dig på listen på så sker det nederst på denne side.

Hvis du vil fjernes fra listen - så send en mail til nk@skiforbund.dk.

Du kan skrive dig op som sælger eller køber. Dine kontakt informationer bliver synlige på denne side således at en potentiel køber/sælger kan kontakte dig.

Vi opfordrer til at ledig pladser gives folk på ventelisten og man tager navnet øverst på listen, men det er naturligvis tilladt at bytte/sælge pladsen på anden måde.

Procedure ved salg:

Sælger: Da du foretog dit køb, modtog du en e-mail. I den mail er der et link til selvbetjening for ændring af transport data og information. Denne mail overdrages til køber, der så kan ændre data. Bemærk tidsfrister oplyst i mailen. Ændring af navn på startlisten skal som udgangspunkt ske direkte til Vasaloppet - se https://www.vasaloppet.se/lopp/skidlopp/vasaloppet/anmalan/kopa-och-salja-startplats/


Køber: Du modtager en mail fra sælger - se ovenfor. Du skal så selv ind og ændre relevante data. Bemærk tidsfristerne opgivet i mailen.