Tehtävänkuvaus:

JMJ Netservices Oy kehittää yritysten yhteistyötä ja myyntiä, josta yritykset voivat ostaa palveluita verkkoportaalin kautta yrityksiltä. Lähtökohta on rakentaa kattavia yhteisiä tuotekokonaisuuksia pitkäjänteisellä yhteistyöllä palveluntuottajien ja ostavien yritysten välillä.

Ulkoista yritysmyyntisi Virkistyspäiville ja kasvata katettasi

Pienyritykset tarvitsevat resursseja kasvamiseen, mutta varaa näiden resurssien palkkaamiseen ei välttämättä ole.

Liiketoimintamalli: Virkistyspäivät eivät kuulu matkapakettilain alle, sillä Virkistyspäivät ovat verkkoportaali, sisällöntuottaja ja markkinoija. Palvelussa pääasia ei ole matkassa, vaan eri palveluntuottajien tarjoamassa elämyksessä. Virkistyspäivät on siis yrityspalvelukonsultointia lisäpalveluilla, jolla myydään kokonaisvaltaisia elämyksiä jotka auttavat työhyvinvoinnissa, tiimityöskentelyssä ja virkistäytymisessä. Kattavan ja pitkäjänteisen yhteistyöverkoston avulla voimme tuotteistaa myös kansainvälisiä kokonaisuuksia, jossa eri yrittäjät sitoutuvat yhteistyöhön.


Mistä syntyy isompi kate palveluntarjoajille?

Miksi palveluntuottajalla täytyy olla yhdet hinnat? Milloin alvit saa vähentää?

Teemme yrityskauppa, joten voit ottaa sen huomioon myös hinnoittelussa

Jos yritys on nyt myynyt palvelua esim. yksityisille henkilöille kuten polttariryhmille, vaikkapa 600e sis. alv, samaa pakettia voi usein myydä yrityksille 600e+alv. Tämän lisäksi ulkoistamalla yritysmyynnin Virkistyspäiville pienyrittäjiltä minimoidaan aikataulujen sopimiseen, turhien tarjouspyyntöjen täyttämiseen ja organisointiin käytetty aika. Pienyrittäjä saa siis parempaa katetta pienemmällä työllä. Virkistyspäivien tehtävänä on varmistaa kattava ja tasokas yhteistyö, joka auttaa yrityksiä kasvamaan.

Verovähennyskelpoinen

Kaiken lisäksi Virkistyspäiviltä ostettava ulkoistettu yritysmyynti on virkistyspäivän ostajalle alv- ja tuloverotuksessa vähennyskelpoinen kulu ja palveluntuottajalle verkkoportaali on markkinointikulu, joka on myös verovähennyskelpoinen.

Yksinkertaisuudessaan kaava on siis tämä:

Valtakunnallista näkyvyyttä + Ulkoista yritysmyynti + vähemmän turhaa työtä + yhteistyökumppanit tukeevat toimintaasi + isompi hinta palvelustasi = parempi kate liiketoiminnastasi pienemmällä työllä ja verotuksessa vähennyskelpoinen kokonaisuus, mahdollisuus kansainväliseen yhteistyöhön. Yhteisellä yrittäjien yhteistyöllä sekä palveluntuottajien ja ostajien välillä luomme työpaikkoja ja parempia tuotteita ja yhteinen voimamme riittä jopa kansainvälisille markkinoille.

Verovähennyksestä lisää verottajien sivuilla.


Haluatko mukaan? Klikkaa nappia!

Yhteistyön aloittaminen

Näin haet yhteistyöhön – step by step:

  1. Lähetämme teille kaavakeen, jossa täytätte myyntitekstit, -kuvat ja palvelunne kohderyhmän tiedot.

Hinnasto

Näkyvyys tuotteet:


A) Vaihtoehto:

Mainospaikka

Tarjouspyyntö linkitetään teidän kotisivuille tai varausjärjestelmään.

Mainospaikka: 2,5€ + alv / päivä / ( 912,5€+alv / vuosi )

Huom! Emme peri komissiota, joten yhdellä hyvin rakennetulla tapahtumalla voit saada rahat jo takaisin!

B) Vaihtoehto:

Proviikkamyynti / Viihdevastaava

Räätälöimme teidän tuotteenne asiakkaan toiveiden mukaan ja aikataulutamme päivän toimivaksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää!


Haluamme pitkäntähtäimen kehitystä

Otamme palveluun vuosittain vain määrätyn määrän yrityksiä ja haluamme, että yritykset eivät kilpaile suoranaisesti samojen tuotteiden kanssa samalla markkina-alueella. Mutta haluamme silti, että tuotteemme ovat tarpeeksi monipuolisia ja tuotteita on tarpeeksi, jotta emme joudu myymään ei-oota.