Steun Villa Samson

Ben jij ook overtuigd van de waarde van Villa Samson? Wil je op jouw manier je steentje bijdragen? Dat kan. Door een gift, eenmalig of maandelijks. Wie het groter ziet, kan kiezen voor een legaat.

Een gift

Als je een gift wil doen aan Villa Samson, dan kan dat op het rekeningnummer IBAN BE75 3630 9458 5851 met vermelding van 'Gift Villa Samson'. Voor een gift van 40 euro krijg je in maart van het jaar dat volgt op het jaar van uw gift een fiscaal attest. Je gift is voor 45% aftrekbaar van de belastingen. Je kan ook meteen online een gift doen door hier te klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar Vriend Voor het Leven, de filantropische peiler van het UZ Brussel. Kies in het keuzemenu voor Villa Samson en volg de aanwijzingen die je krijgt.

Uiteraard kan je Villa Samson ook maandelijks steunen via een SEPA-mandaat (Europese domiciliëring). Als dat je voorkeur geniet, stuur dan een e-mail naar vicky.debaere@uzbrussel.be met je contactgegevens. Wij bezorgen je dan de nodige documenten om zo'n SEPA op te starten.

Een legaat of duo-legaat

Steeds meer mensen kiezen er voor om een goed doel op te nemen in hun testament. Dat gebeurt via ee legaat of een duo-legaat. Dat soort meer substantiële schenkingen is van vitaal belang voor onze patiënten. Bovendien is zo'n legaat of duo-legaat ook interessant voor de schenker, die zijn familie of begunstigden kan laten genieten van lagere successierechten.

Meer weten? Vraag dan een brochure aan via een e-mail aan onze specialist in legaten, dominique.vanderdonckt@uzbrussel.be. Je kan ook altijd een afspraak met haar vastleggen. Zij komt graag naar je toe om je wegwijs te maken in deze materie.