Nieuws

12-02-2018: Villa Samson zegt dankjewel! 💓

Een hartelijke dankuwel aan iedereen die meehielp om Villa Samson te realiseren en een warme oproep aan iedereen die nog een steentje wil bijdragen om dit project te steunen. Villa Samson is volledig afhankelijk van giften en maakt werkelijk elke dag het verschil voor mensen die het moeilijk hebben. Een knuffel van je dier is zooo onvoorwaardelijk en geeft je moed om door te gaan.

Deze TV-spot is dankzij de gratis zendtijd die we kregen van de VRT vanavond te zien op Eén, na Thuis!

Je kan de spot ook hier bekijken!


19-11-17: Villa Samson officieel ingehuldigd!

Een zeer emotioneel moment, wanneer Martine - de mama van wijlen Mathieu, die het boegbeeld was van onze allereerste campagne - met een knip Villa Samson voor geopend verklaart en de kamer te zien krijgt die we aan Mathieu hebben opgedragen... Mathieu zal nooit vergeten worden. 💓


2-11-17: Villa Samson wordt volop ingericht

Er is de afgelopen week hard gewerkt in Villa Samson! Na de buitenkant begint nu ook de binnenkant er piekfijn uit te zien. De kamers zijn zo goed als klaar om hun eerste gasten te ontvangen en ook het onthaal is operationeel.

25-10-17: Maak kennis met Misty en Luna!

Vrienden van Villa Samson! Het is gebeurd: na een rondvraag onder onze schenkers hebben onze twee therapiekatten hun naam beet! Voor de immens charmante rosse dot ter linkerzijde op de foto kwam Luna als winnaar uit de bus. De hartendieverige tijger ter rechterzijde gaat voortaan dan weer als Misty door het leven. Welkom, Luna en Misty, in de liefdevolste villa van West-Europa en nabije omgeving!