Zoiets

Wij zijn ook tijdens de Coronaperiode op ons reguliere openingstijden geopend. Maximaal 3 personen in de winkel en 1,5 meter afstand houden alstublieft.

Welkom in de winkel!

U vindt bij ons verse noten, in de winkel gebrand en met of zonder zout. Verder zuidvruchten, bonbons van Martinez, wijnen en ander lekkers. Wij kunnen feestelijke pakketten voor u samenstellen met de producten van uw keuze - zo slaagt u altijd voor een kadootje. Ook voor relatiegeschenken en kerstpakketten kunt u bij ons terecht!

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, volg ons dan op onze Facebookpagina.

Een greep uit ons assortiment

Noten en zuidvruchten zijn onze specialiteit. Daarnaast tikken wij restpartijen voor u op de kop - zo hebben wij altijd een verassend en wisselend assortiment in alcoholische èn non-alcoholische dranken, snoepgoed en kadoartikelen tegen leuke prijzen. Heeft u uw favoriet gevonden? Kom dan snel nog een keer langs! U kunt ons actuele assortiment ook bekijken en online bestellen in ons bestelsysteem.

Noten, gebrand en ongebrand

Zuidvruchten

Bonbons en chocola

Ouderwets lekker snoepgoed

Wijn van het moment

Bijzondere relatiegeschenken

Andere (alcoholische) dranken

Mooie (olijf)olie

Kent u ons nog?

De noten en zuidvruchten bij Zoiets komen van ANDREA NOTEN, al jarenlang een begrip in Noord-Holland en daarbuiten. Wellicht kent u ons nog van de markt! U kunt nu op donderdag, vrijdag en zaterdag terecht bij ons in de winkel in Uitgeest.