Hallo,

Heb jij soms ook het gevoel dat je alleen maar energie verbruikt er en niets voor in de plaats krijgt? Een enorm vervelend gevoel als je constant tegen alles moet opboksen, jezelf inspant, het uiterste uit de kan haalt en toch faal je. Je weet dat het erin zit, maar door druk van buitenaf en de druk die je jezelf oplegt door perfectionistisch te zijn lukt het niet. Een enorme ballast die we onder de noemers falen en stress plaatsen.

Al van jong af aan ervaren we allemaal hoe prestatiegericht onze maatschappij is. Vaak komen we op een punt waarop we vastzitten en onze focus moeten verleggen. Graag help ik jullie erbij om dingen op een andere manier te benaderen en hier praktisch mee aan de slag te gaan. Heb je een duwtje in je rug nodig om met je angsten aan de slag te gaan, om uit je comfortzone te komen en je talenten die je bezit ( en die bezit je echt wel) te gaan ontdekken, dan ben je aan het juiste adres. Ik coach op gebied van stress, faalangst, studie, preventie burn - out en relaxatietechnieken.

Hoe ga ik te werk?

Ik help jongeren, volwassenen, bedrijven om hun doelen te behalen. Hiervoor geloof ik heel sterk in de cognitieve benadering die hand in hand gaat met beweging. Door wetenschappelijk bewezen methoden ga ik aan de slag. Elk verhaal krijgt ondersteuning op maat waar je welbevinden centraal staat. Een gezonde geest in een gezond lichaam maakt het plaatje compleet. Je kan jezelf bewust zijn van het feit dat je dingen anders moet aanpakken, maar als je dit niet fysiek toepast met de nodige ondersteuning levert dit weinig tot niets op. Soms worden onze sessies verreikt met etherische oliën, ademhalingstechieken, ... . De bedoeling is dat je de tools in handen hebt om bewust verder te gaan!

Specifiek:

  • Faalangsttraining waarbij we het studiegebeuren onder de loep nemen om nog meer rust te vinden (angst kunnen zowel bij kinderen als volwassenen aanwezig zijn)

  • Zelfbewustwording en zelfvertrouwen om je talenten te ontwikkelen

  • Assertiviteits-en weerbaarheidstraining ( Rots en Water) & ( Boost it) Een training waar welzijn centraal staat door relaxatietechnieken aan te leren.

  • Preventie burn - out programma

  • Nascholing met betrekking op bovenstaande thema's

  • Teambuildings waarin preventie burn- out, mindset, balans en relaxatie in verwerkt zitten.


Mijn visie is dan ook om eerst te gaan detecteren, jezelf bewust te worden van een situatie om vervolgens cognitief en motorisch aan de slag te gaan. DOEN en BELEVEN staan hierbij centraal.

Warme groet

Katrien