Xbody Bucuresti Dristor Ems Fitness

Xbody Ems Fitness Bucuresti Dristor - Xbody Dristor - Xbody Bucuresti

Cu Xbody Dristor Fitness Ems scapi de grasimi mult mai repede decat la sala de forta. Vino sa incerci Tehnologia Xbody si poti avea rezultate in 20 de minute, echivalentul la doua ore de sala.

Doar la Xbody Dristor Bucuresti iti poti antrena toate grupele de muschi in acelasi timp datorita costumului cu stimuli electrici.

Odata cu arderea grasimilor iti vei intari si masa musculara. Uita de timpul de 2-3 ore petrecut la sala de forta pentru a avea rezultate putin vizibile. Cu tehnologia Xbody Ems vei simti ca ai toti muschii solicitati dupa prima sedinta.

XBODY BUCURESTI DRISTOR EMS - PRETURI

Contact Programari: 0773 821 067

Vezi locatia noastra pe harta de mai jos.

Contact Programari: 0773 821 067

Vezi locatia noastra pe harta de mai jos.

Contact Programari: 0773 821 067

Vezi locatia noastra pe harta de mai jos.

1. Ce înseamnă conceptul de XBody?

În primul rând, conceptul XBody se definește prin antrenamente pentru slăbire, remodelare corporală și tonifiere musculară. XBody folosește tehnologia EMS, adică electrostimulare musculară. Primele informații despre folosirea tehnologiei datează din 1960, de la jocurile olimpice din SUA. Totuși, primul dispozitiv EMS pe întreg corpul a apărut pe piață în 2003.

În al doilea rând, dacă ar fi să lăsăm istoria deoparte, XBody este conceptul ce folosește un costum special cu electrozi ce sunt atașați la fiecare grupă principală musculară. Costumul este conectat printr-un cablu la aparatul XBody prin care se realizează stimularea electrică musculară. Simți cum musculatura este activată prin acele impulsuri electrice, e o senzație aparte, diferită și plăcută în același timp.

2. Ce este revoluționar la acest tip de antrenament, ce aduce nou?

Revoluționar la acest tip de antrenament este contracția musculaturii prin impulsurile electrice. În combinație cu executarea exercițiilor (cu propria greutate sau greutate mică adițională), ne oferă beneficiile sportului într-un timp mult mai scurt și într-un mediu safe. Intensitatea și dificultatea antrenamentelor cresc progresiv fără a crește timpul de 20 de minute sau numărul greutăților.

3. Ce tipuri de exerciții presupune antrenamentul și cum se desfășoară acesta?

Efectuarea antrenamentului se face 1 la 1 (tu cu antrenorul personal). Antrenorul este persoana de încredere care are ca scop motivarea, susținerea clientului. Însă cel mai important rol îl are în alegerea exercițiilor de la persoană la persoană, adaptându-se în funcție de nevoile și scopul fiecărui client. Antrenamentul presupune o combinație între exerciții de bază, complementare, exerciții cardio și execuțiile lor în diferite moduri (ce contractă mușchii diferit) cum ar fi : contracția izotonică, izometrică, izokinetică.

4. Cât durează o ședință?

O ședință durează 20 de minute. În ultimele 2-3 minute costumul oferă un masaj care ajută la relaxarea musculară după stresul indus musculaturii în timpul antrenamentului. În calitate de antrenor XBody și antrenor personal, pot spune că aceste 20 de minute sunt echivalentul la o oră – o oră jumătate în sala de Fitness.

5. Poate practica oricine acest antrenament sau există contraindicații? Dacă da, care sunt acelea?

Da, există contraindicații în antrenamentele Fitness EMS. Nu sunt recomandate pentru persoane cu stimulator cardiac sau alt dispozitiv electronic în organism, femei însărcinate, persoane care suferă de tulburări psihice grave, varice în stadiu foarte avansat, epilepsie, tumori osoase, osteoporoză, insuficiență renală.

6. Cum lucrează mai exact acel costum special pe corpul cursantului?

Partea interesantă la modul în care lucrează costumul special cu electrozi este felul în care sunt atașați la grupele principale musculare și resimți impulsurile electrice. Aceste impulsuri electrice au o intensitate reglabilă, controlată de client în funcție de preferințe. Acest lucru îi oferă și posibilitatea de a pune accent pe grupele deficitare crescând intensitatea stimulării electrice în zona respectivă.


LOCATIA NOASTRA O GASESTI PE HARTA DE MAI JOS

CONTACT TELEFON PROGRAMARI: 0773 821 067