De 5 beste websites om PH-tafellampen te kopen in 2021

PH Table Lamp replica

Poul Henningsen creëerde de PH Lamp in 1925-1926. Gedurende zijn hele leven probeerde hij verblindingsvrij licht te creëren, direct licht waar het het meest nodig was, en zachte schaduwen te creëren, met gloeilampen als lichtbron. Deze brede selectie PH-lampen bestond uit tafel-, vloer- en wandlampen, evenals een aantal verschillende kroonluchters, die in de jaren '30 erg populair waren voor het verlichten van privéwoningen vanaf hoge plafonds. Koop deze tafellamp en plaats hem in je huis, en vergeet niet hem aan te steken, om het warme en comfortabele licht te voelen dat hij uitstraalt, het kan een geweldige sfeer creëren voor je woonruimte. Het heeft 4 kleuren om uit te kiezen, zoals zwart, groen, roségoud en roestvrij staal. En er zijn ook 2 maten waaruit u kunt kiezen. U kunt deze prachtige lamp op de website kopen tegen een voordelige prijs. Hier zijn een aantal leuke websites voor je.

louis poulsen ph 3/2 table

Het bedrijf "Kiki lighting" is een bedrijf dat productie en verkoop integreert. Tijdens de ontwikkeling van hun bedrijf creëerden ze een sterk merk verlichtingsproducten, dat grote belangstelling van klanten wekte. Door voortdurend te verkennen en te zoeken, hebben ze de meest populaire en uniek ontworpen lampen gevonden om aan de uiteenlopende verlichtingsbehoeften van consumenten te voldoen. Ze hebben 4 jaar ervaring in de verkoop van offline verlichting. Vanwege de impact van COVID-19 dit jaar begonnen ze te transformeren naar online e-commerce. De prijs van hun lampen is erg laag en de klanten betalen heel goed.

louis poulsen ph 3/2 glass table

Het bedrijf "Kikilighting.de" is een dynamisch ontwikkelend bedrijf. Tijdens het zakendoen hebben ze een sterk merk verlichtingsproducten gecreëerd dat veel belangstelling van hun klanten heeft gewekt. Ze bieden een breed scala aan moderne en klassieke lampen in verschillende kleuren. Naast het perfecte ontwerp bieden ze de klant een garantie voor een veilig gebruik dankzij passende certificaten en certificaten. Als u in het Duits bent, is Kikilighting.de uw beste keuze om louis poulsen ph 3/2 tafel te kopen.

ph 4/3 table light

SIMIGlighting is een Chinees bedrijf gespecialiseerd in de verlichtingsindustrie. Het is ook een professionele fabrikant van binnenverlichting en decoratieve verlichting, wiens producten hanglamp, plafondlamp, wandlamp, tafellamp, vloerlamp, projectverlichting enzovoort zijn. Met tien jaar inspanningen is het snel gegroeid en heeft het zijn activiteiten met succes uitgebreid. Momenteel runnen ze vijf online winkels en twee business-to-business-platforms met twee magazijnen, één in China en de andere in Tsjechië.

ph 4/3 table lamp replica

Het bedrijf "simiglighting.fr" is een dynamisch ontwikkelend bedrijf opgericht in 2016. Tijdens het runnen van hun bedrijf hebben ze een sterk merk van verlichtingsproducten gecreëerd dat grote belangstelling van hun klanten heeft gewekt. Ze bieden een breed scala aan lampen, zowel modern als klassiek, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast een perfect ontwerp bieden ze de klant een garantie voor een veilig gebruik door middel van passende attesten en certificaten. Ze geven om onze voortdurende ontwikkeling en passen hun aanbod aan om aan de uiteenlopende smaken van hun klanten te voldoen. Zij willen opereren vanuit een MVO-beleid, waarbij ook rekening wordt gehouden met het welzijn van hun medewerkers en de bescherming van het milieu. Als u in Frankrijk bent, kunt u ph 3/2 tafellamp koper kopen op simiglighting.fr.

louis poulsen ph 3/2 table lamp

Hun bedrijf SimigLighting.pl co.'ltd is gevestigd in Zhongshan, China, een professionele fabrikant van woningverlichting. Belangrijkste productlijnen: hanglampen, plafondlampen, wandlampen, tafellampen, staande lampen, designverlichting etc. Licht is de essentie van het leven, zij zien de wereld door licht. Ze creëren voortdurend nieuwe projecten en observeren de ontwikkeling van technologie. Ze volgen nieuwe trends en stellen nieuwe oplossingen voor om aan de persoonlijkheid en eisen van elke klant te voldoen. Ze willen dat elke klant zijn eigen realiteit kan creëren, zodat deze beter is dan hun ideeën erover. Als je in Polen bent, kun je ph lamp tafellamp kopen op simiglighting.pl.