RENDELÉS

A csomag átvételére személyesen vagy postai kiszállítással van lehetőség!

Személyes átvételre előzetes egyeztetést követően a WindDogs Sport és Terápiás Kutyás Egyesület pályáján (9436 Fertőszéplak), illetve a székhelyén (9400 Sopron, Bezerédj utca 34.) van lehetőség! Személyes átvétel esetén készpénzes vagy előreutalásos fizetési lehetőséget tudunk biztosítani! Alkalmanként Budapesten, illetve különböző kutyás rendezvényeken van további lehetőség!

Honlapunkon (www.pullersport.hu) feltüntetjük partnereinket és viszonteladóinkat területi bontásban, akiknél akár termékvásárlásra, akár puller oktatásra is van lehetőség!

Utánvétes rendelés esetén csak abban az esetben küldünk visszaigazoló emailt, ha a rendeléssel kapcsolatban probléma merült fel (például nincs készleten a rendelt termék), tehát nem tudjuk 2 munkanapon belül postára adni! Ha a rendeléssel kapcsolatban nincs probléma, akkor 1-3 munkanapon belül érkezik meg a csomag!

Előreutalásos rendelés esetén, egy visszaigazoló email (a visszaigazoló email nem automatikus, tehát nem a rendelés leadása után közvetlenül érkezik meg, csak a készlet ellenőrzést/csomag összeállítást követően, amennyiben a rendelés leadását követően 1 munkanapon belül még nem kapott visszaigazolást, vegye fel velünk a kapcsolatot) tartalmazza a végösszeget (termék(ek) + szállítás) és az utaláshoz szükséges adatokat! Ebben az esetben az összeg beérkezését követően tudjuk feladni a csomagot!

A számlát minden esetben a csomag tartalmazza!

Az alábbi űrlap segítségével adhatod fel rendelésedet! Figyelj az adatok pontos kitöltésére!

A termékeket a WindDogs Sport és Terápiás Kutyás Egyesület (9400 Sopron, Bezerédj utca 34.; Adószám: 18396027-1-08) forgalmazza! Az Egyesület gazdasági-kereskedelmi tevékenységet csak az alaptevékenységeit nem veszélyeztető mértékben és azok fenntartásának segítése céljából végez!