Kaj Winberg heter jag!

Välkommen till min hemsida

Efter en lång karriär i databranschen har jag fortsatt med egen firma som datakonsult under namnet "winbergs.com".

Jag har gjort den här sidan för att stödja mina aktiviteter inom områdena "datahjälp till äldre" och utveckling av webbsidor eller bloggar. Under rubriken "klippt och skuret" samlar jag tips, som jag anpassat till min målgrupp.

Jag är aktiv inom organisationen SeniorNet Sweden. I den lokala klubben SeniorNet Märsta/Sigtuna håller jag föredrag och teman speciellt anpassade till målgruppen 55+.

I samarbete med SeniorNet Märsta/Sigtuna har jag en aktivitet "Datadoktorn", för att kunna ge mer omfattande stöd till äldre i hemmet. Där kan de få hjälp med både stationära och bärbara datorer, surfplattor, skrivare och hemmanätverk. Många behöver få hjälp med inställningar i Windows och anpassningar av skrivbordet och programmen, så att det fungerar bra för dem. Reparation av hårdvara hänvisar jag till lämpligt företag om detta behövs. Denna verksamhet driver jag i min firma "winbergs.com". Medlemmar i SeniorNet Sweden får ett rabatterat pris. I mån av tid kan jag även hjälpa dem som inte är medlemmar.