op een leuke, ontspannen manier vanuit huis werken met een revolutionair model

waarmee ook JIJ vanuit huis of waar dan ook ter wereld een extra inkomen/bijverdienste en zelfs een fulltime inkomen kan genereren.

Van harte welkom op vanuithuiswerken.nu en gefeliciteerd, want je bent al heel ver gekomen in je zoektocht en sta je op het punt om de meest simpele en bewezen manier te ontdekken om vanuit thuis geld te verdienen, zonder dat je daarvoor een dure investering hoeft te doen of een tijdrovende opleiding hoeft te volgen.

Dit unieke concept vanuit huis werken is perfect te combineren met je huidige baan of bedrijf, dat hoef je dus niet op te geven. Miljoenen mensen wereldwijd werken al met dit unieke thuiswerk model. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, iedereen kan direct van start gaan en geld gaan verdienen. Je hoeft geen vooropleiding te volgen om te kunnen starten. Terwijl we jou persoonlijk stap voor stap begeleiden, ben je al geld aan het verdienen en dat is één van de mooie en de unieke aspecten van ons concept.

Lees ook eens de ervaringen van mensen waarmee ik al jaren samen werk en die direct en indirect hebben bijgedragen aan ons succes, waardoor wij samen onze doelen hebben kunnen realiseren.

Werk jij om te overleven ?
lifestyle business
Yuka Groenenberg

Ik ben vanuit huis uit opgegroeid dat ik met studeren een goede baan zou krijgen en een goed inkomen zou gaan verdienen. Ik had alleen wel 2 uitdagingen want ik kon niet zo goed studeren en ik wist niet wat ik wilde worden. Gelukkig had ik ouders die mij in beide uitdagingen goed hebben gesteund en heb ik de MAVO , de HAVO en ook nog de MEAO commerciële richting goed afgesloten. Op mijn 21ste ben ik gaan werken en toen kwam ik erachter dat die zekerheid die mij min of meer beloofd was, ver te zoeken was. Ik heb 13 jaar in loondienst gewerkt, bij 6 verschillende werkgevers, waarvan er 6 binnen 2 jaar failliet waren. Het was zelfs zo erg, dat mijn man vroeg of het niet aan mij lag, dat dat gebeurde. Je zult begrijpen dat dit en niet leuk was, maar ook niet goed is voor je eigenwaarde. In 1997 kwam ik dan ook in een burnout terecht en ben toen eens te raden gegaan bij mijzelf, wat ik nu wilde gaan doen. Ik was toen 32 jaar en wilde absoluut iets anders gaan doen.

En mijn conclusie was, dat ik meer vrijheid wilde, maar ook wilde ik iets gaan doen waar ik mijzelf verder kon gaan ontwikkelen en ik wilde gaan verdienen naar wat ik waard was.

Deze 3 dingen vond ik uiteindelijk terug binnen het bedrijf Forever. In 1998 ben ik gestart met dit business model, naast een fulltime baan met slechts 6-8 uurtjes per week. Ik ben aan de slag gegaan om mijzelf de vaardigheden eigen te maken die er voor nodig waren om dit succesvol te maken.

Met hard werken, goede begeleiding van de mensen binnen het bedrijf en mijn team, was ik in staat om binnen 1 jaar mijn werkgever gedag te zeggen en fulltime (lees 25 uur) per week mijn business en toekomst uit te gaan bouwen, door andere mensen enthousiast te maken en te helpen met het realiseren van hun dromen en ambities.

Nu bijna 20 jaar later doe ik dat nog steeds, met ontzettend veel plezier, passie en drive.

Ons aanbod is UW VOORDEEL:

 1. Je werkt in je eigen omgeving, zonder stress
 2. Je bepaalt zelf je werkuren en werk op je eigen tempo
 3. Geen tijdverlies door woon-werk verkeer (geen files)
 4. Ideaal te combineren met je huidige baan of bedrijf
 5. Geen diploma of werkervaring nodig
 6. Wij garanderen een stipte maandelijkse uitbetaling!
 7. Je kan 7 dagen per week geld verdienen, 24 uur per dag
 8. In andere landen werken is mogelijk (meer dan 150!)
 9. Gratis begeleiding en ondersteuning in je eigen taal
 10. Geen maximum inkomen (boven modaal is mogelijk)

Voor wie is dit INTERESSANT ?

 1. Als je op zoek bent naar een bijverdienste of vervangend inkomen
 2. Als je iedere maand een extra spaarcentje wilt
 3. Als je momenteel maandelijks financieel niet rond kunt komen
 4. Als je leeft onder stress om de rekeningen te kunnen betalen
 5. Als je een nieuwe uitdaging zoekt
 6. Als je behoefte hebt aan positiviteit en aan inspiratie
 7. Als je meer -vrije- tijd voor jezelf of je gezin wilt
 8. Als je meer VRIJHEID wilt in je leven
 9. Als je er van droomt om wat meer van de wereld te zien
 10. Als je gezond en zonder zorgen door het leven wilt gaan

Wij werken al bijna 20 jaar op basis van vertrouwen en uw privacy vinden wij daarbij zeer belangrijk. Onze website gebruikt daarom géén cookies en uw gegevens, bijvoorbeeld gestuurd via een aanvraagformulier, worden alleen intern gebruikt en worden niet aan derden overgedragen en/of verkocht

vanuithuiswerken.nu is een onderdeel van Yuka Cares , gedeponeerd bij de KvK in Nederland onder nummer 17113189 copyright