Ervaringen

Adri Kroon Voordat ik dit bedrijf tegen kwam had ik het behoorlijk druk met mijn eigen fysiotherapie praktijk en mijn gezin met 3 kinderen. Dit was hard werken en weinig vrijheid en vrije tijd. Hier heb ik de perfecte combinatie gevonden tussen werken en vrije tijd. De vrijheid en het inkomen om samen met mijn gezin te kunnen genieten van de goede dingen van het leven. Daarnaast is het heerlijk om met positieve mensen samen te werken. Kortom geen stress meer en geen zorgen voor de toekomst.

Marcel van der Wiel

Er is verschil tussen werken en werken . “Vanaf mijn 15e al heb ik veel en hard gewerkt… met mijn handen, voor een baas, omdat ik dat zo geleerd had. Maar al snel wist ik dat ik meer in mij had en dat ik meer zelfstandig wilde doen en dat ik veel meer uit het leven wilde halen. Niet meer werken voor een baas, maar zelf bepalen hoe ik mijn leven zou leiden. Op mijn 36e had ik echter alleen nog maar banen gehad, had ik nog niet echt kunnen genieten van het leven en was ik privé failliet – mijn salaris was eerder op dan de maand lang was. Voor een betere toekomst wist ik dat dit zo niet langer kon en dat het roer om moest. Ik moest anders gaan denken en gaan doen. Ik ben vanaf dat moment pas echt op zoek gegaan naar een andere manier van werken en geld verdienen. Dankzij een oude vriend is toen dit unieke THUISWERK-concept op mijn pad gekomen. In februari 1997 ben ik er parttime mee gestart en na 6 maanden had ik al een volledig vervangend inkomen en kon ik stoppen met het werken voor een baas. Sinds die tijd begeleid ik met mijn ervaring en met heel veel plezier mensen die ook op zoek zijn naar een leuke manier om van thuis uit te werken en daar een inkomen en een stuk vrijheid mee willen op te bouwen.”

Angelique Hiemstra Mijn achtergrond is het kappersvak, na 10 jaar achter de stoel, ben ik de weg op gegaan voor een groot haar cosmetica bedrijf. Hierdoor draaide ik lange dagen met heel veel kilometers per jaar en veel uren in de file. Ik heb altijd de droom gehad om wat voor mezelf te gaan beginnen. Eigen baas zijn, maar terug achter de stoel in een kapsalon na een heel vrij leven op de weg zag ik niet zitten. Ik ben gestart met de business en heb dit naast mijn bijna fulltime baan opgebouwd in de uren die ons uit kwamen.

Een jaar later had ik de eerste grote stap behaald tot manager. Na 2,5 jaar consequent en slim te werken is het tweede doel behaald, mijn baan aan de wilgen gehangen en werken vanuit huis.