Werkacademie

Leren met werkend resultaat


Masterclasses

Je wilt 't al een tijdje, maar het komt er maar niet van: aan de slag gaan met je eigen website, handen en voeten geven aan je idee om voor jezelf te beginnen, je bestaande business onder de loep nemen om er meer uit te halen, leren om jezelf of je zaak op video te presenteren of te gaan vloggen.

Herken je dat? Dan ben je niet alleen. Voor jou en al die andere mensen die inspiratie willen omzetten in actie is de Werkacademie.

In masterclasses van een of meer dagdelen werken we toe naar direct tastbaar resultaat voor jou.

De masterclasses worden gegeven door ervaren deskundigen. De meesten van hen geven ook korte (gratis) inspiratieworkshops bij een Netwerkcafé bij jou in de buurt.

Stuk voor stuk bieden de masterclasses veel waarde voor jouw geld.

De netto opbrengst van de masterclasses komt ten goede aan het werk van Stichting Werken voor Elkaar.

Videopresenteren voor jezelf of je zaak - 2-daagse masterclass

Je verhaal vertellen op video geeft je een enorme voorsprong als je op zoek bent naar nieuw werk of betaalde opdrachten. Want je kunt al laten zien wie je bent voordat je bent langsgeweest. Maar hoe doe je dat dan? En hoe zit dat dan praktisch?

Peter Mader, Oudste Vlogger van Nederland, leert je dat in de een 2-daagse masterclass Videopresenteren voor jezelf of je zaak. Peter gaf onlangs al een hoog gewaardeerde korte inspiratieworkshop Vloggen voor vijftigplussers bij Netwerkcafé Amsterdam en Netwerkcafé Eindhoven.

Tijdens de masterclass leer je hoe je een verhaal op camera vertelt en krijg je praktische tips hoe je jezelf of een ander het beste kunt opnemen. En hoe je en ongewenste stukjes uit je presentatie knipt, eenvoudige montage doet, ondertiteling toevoegt en muziek eronder zet. Bovendien kom je erachter hoe je je video dan publiceert op je website, facebook of youtube. Privé of openbaar. Allemaal op je eigen telefoon. Het is trouwens wel handig om ook je laptop ook mee te nemen, om op youtube te zoeken naar tutorials en vlogs te bekijken.

De masterclass is opgedeeld in twee ochtenden met een week ertussen om thuis te oefenen, lesmateriaal en vlogs en videopresentaties van anderen te bekijken en met kennis en vragen een week later terug te komen.

Meer weten? Mail naar werkenvoorelkaar@gmail.com, of bel 020-6755355

De netto opbrengst van deze masterclass komt ten goede aan het werk van Stichting Werken voor Elkaar.

Verbeter je business of zakelijk idee - 2-daagse masterclass

Zie jij de wereld om je heen ook zo snel veranderen en wil je hierop in kunnen spelen? Zie jij ook overal kansen - of juist niet? Heb jij op zakelijk gebied al goede voornemens voor 2019? Wil jij aan de slag met nieuwe zakelijke inzichten en kansen? Neem dan nu deel aan de 2-daagse masterclass Verbeter je business of zakelijk idee.

De masterclass wordt verzorgd door Gerard Keetman, innovatie-coach bij Business Anno Morgen. Je kent hem misschien als de gangmaker van de gratis inspiratiedagen Samen Ondernemen van Netwerkcafé Amsterdam.

Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die meer uit haar bestaande of toekomstige business wil halen. Dit kunnen bestaande ondernemers en zzp-ers zijn, maar ook werknemers die ondernemender willen zijn, of mensen die er serieus over nadenken om te gaan ondernemen.

Je krijgt:

  • Inspiratie & energie
  • Praktische kennis en tools voor het verbeteren van je (toekomstige) business
  • Inzicht in de kansen waar jij direct mee aan de slag kan
  • Tips van ondernemers

In de twee ochtenden en de week ertussen leer je hoe je de context van jouw business in beeld brengt, hoe je jouw businessmodel in kaart kunt brengen en hoe je hierdoor de kansen voor de toekomst kunt bepalen. Je krijgt instrumenten in handen om zelfstandig aan de slag te gaan met het verbeteren van je business of het concreter maken van het zakelijke idee waar je al een tijdje mee rondloopt. Dit betekent inspiratie, kennis delen en oefenen. Huiswerkopdrachten en een inspiratie-expeditie langs ondernemers in Amsterdam-Oost zijn onderdeel van het programma.

Meer weten? Mail naar werkenvoorelkaar@gmail.com, of bel 020-6755355

De netto opbrengst van deze masterclass komt ten goede aan het werk van Stichting Werken voor Elkaar.

Bouw je eigen website met WordPress - 2-daagse masterclass

Wat voor idee je ook hebt, voor je eigen bedrijf, je activiteiten of hobby’s, een website is een geweldig kanaal om jouw verhaal online te presenteren. Het is ook nog eens leuk om zelf te leren bouwen!

WordPress is een populair systeem om websites mee te maken en te beheren. In de 2-daagse masterclass leer je m daarmee zelf een website te bouwen die je na afloop zelf kunt beheren, aanpassen en uitbreiden.

De masterclass wordt gegeven door Nik Boersma, webbouwer en eigenaar van Mijn Bedrijf Zichtbaar Online.

Het programma van deze masterclass beslaat twee ochtenden, met 'huiswerk' vooraf en tussendoor:

  • Je gaat bedenken wat er op de website moet komen, voor wie de website nu eigenlijk is bedoeld.
  • Je maakt kennis met de concepten van WordPress: plugins, widgets, thema’s, pagina’s, blogberichten, website structuur en beveiliging.
  • Je gaat daar vervolgens zelf met hulp van Nik mee aan de slag.
  • Je leert ook hoe hoe je zelf goedkoop domeinnaam en hostingabonnement kunt afsluiten.
  • Je ontvangt een handleiding 'Succesvolle website - Websiteplan'.

Meer weten? Stuur een mail naar werkenvoorelkaar@gmail.com, of bel 020-6755355.

De netto opbrengst van deze masterclass komt ten goede aan het werk van Stichting Werken voor Elkaar.

Contact

Meer informatie? Stuur een mail naar werkenvoorelkaar@gmail.com, of bel 020-6755355.

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

De Werkacademie is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen van onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.