Netwerkcafé Rotterdam

Soms voelt het leven alsof je in een slecht toneelstuk bent beland. Er overkomen je dingen die je niet wilt, je wordt er niet blij van, je weet niet waar het naartoe gaat. Je zou willen dat je zelf de regie over het toneelstuk kunt overnemen.

Herkenbaar? Dan moet je zeker naar deze eerstvolgende aflevering van Netwerkcafé Rotterdam komen. Dan kun je er flink mee aan de slag: regie nemen over je eigen leven, je eigen ontwikkeling, je loopbaan, je eigen toekomstbeeld.

  • Donderdagochtend 29 augustus 2019. Inloop vanaf 09:00, start 09:30, einde 13:00 uur.
  • De Nieuwe Poort Rotterdam, Weena 711, 3013 AM Rotterdam
  • Deelname is gratis, consumpties zelf afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Klik hier om je direct aan te melden! Er is beperkt plaats, dus vol is vol!

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Zin om in ons team als vrijwilliger mee te helpen met organiseren van Netwerkcafé Rotterdam? Stuur ons een bericht

Wat je misschien wel het meeste mist tijdens je zoektocht naar nieuw werk, zijn collega's. Mensen die met je meedenken, die je helpen én uitdagen. Bij Netwerkcafé Rotterdam krijg je donderdag 27 juni een ochtend lang de kans om je eigen collega's te vinden.

In een speciaal programma bestaande uit drie rondes met veel oefeningen ga je ervaren hoe onderlinge verbinding je de kracht geeft om nieuwe dingen te verkennen en te doen. Dingen die superbelangrijk zijn om leuk nieuw werk te vinden, maar waar je in je eentje niet toe komt.

En het allermooiste: je gaat naar huis met samenwerkingsafspraken met jouw zelfgekozen nieuwe werkzoekcollega's!

  • Donderdagochtend 27 juni 2019. Inloop 9:00, start 9:30, einde 13:00 uur
  • De Nieuwe Poort Rotterdam, Weena 711, 3013 AM Rotterdam
  • Kosten: deelname is gratis, consumpties contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Het is niet alleen belangrijk dat je optimaal bent voorbereid op je nieuwe baan, maar ook dat je weet van welke mogelijkheden je gebruik kunt maken, wie je er bij kan helpen en hoe je jezelf de beste (uitgangs) positie kunt geven.

Bij Netwerkcafé Rotterdam krijg je daarvoor inspiratie en praktische hulp in een prikkelende inleiding en een serie lekker actieve workshops.

  • Donderdagochtend 11 april 2019. Inloop 9:00 uur. Start 9:30 uur. Einde 13:00 uur.
  • Theater Zuidplein, Zuidplein 60-64, 3083 CW Rotterdam.
  • Kosten: deelname is gratis, consumpties zelf afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Over Netwerkcafé Rotterdam

Netwerkcafé Rotterdam startte in 2018. We organiseren met een groep bevlogen vrijwilligers maandelijks een bijeenkomst voor zo'n 100 deelnemers met workshops voor ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, praktische en ondernemende vaardigheden, en met geleide netwerkontmoetingen, ook met werkgevers en opleiders.

Speciaal bedoeld voor vijftigplussers die weer aan de slag willen in een baan, als zelfstandige of door het starten van een bedrijf.

Contact

Netwerkcafé Rotterdam: netwerkcafe.rotterdam@gmail.com, netwerkcaferotterdam.nl

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Rotterdamis een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar.nl, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.