Netwerkcafé Rotterdam

Heel veel werkervaring en op zoek naar nieuw werk: hoe pak je dat aan en wat zoek je in je volgende werk? Wat is je ideale werkgever en waar moet je werkomgeving aan voldoen zodat jij tot je recht komt? En hoe zet je LinkedIn in om je gedroomde werk te vinden?

Heb jij nog geen antwoord op deze belangrijke vragen, kom dan op donderdagochtend 11 oktober naar de derde bijeenkomst van Netwerkcafé Rotterdam in Theater Zuidplein in Rotterdam-Zuid. De bijeenkomst gaat over Vind jouw weg naar werk!

Geopende door Ilse de Wilde (RTL4, WOS, TV West), keynote door Nicole Klerkx en vervolgens keuze uit vijf workshops.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Heel veel werkervaring, maar wat zoek je in je volgende baan en hoe pak je dat aan? Hoe presenteer je jezelf? Hoe voer je een goed gesprek? Of wil je voor jezelf beginnen, maar hoe maak je van jouw prille ondernemersidee eigenlijk een businessconcept? En hoe verover je een ondernemende mindset? Hoe krijg jij een Ja van jouw nieuwe werkgever? Of wil je gewoon een heel andere koers gaan vliegen?

Herken je jezelf hierin? Kom dan op woensdagochtend 22 augustus naar de tweede bijeenkomst van Netwerkcafé Rotterdam in Brasserie Waalhaven (Naast Rotterdam The Hague Airport). Gratis parkeren en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Je hebt keuze uit zes workshops rond het thema Krijg vleugels!

Op donderdagochtend 12 juli 2018 in het Zuidplein Theater organiseert een groep enthousiaste vrijwilligers uit Rotterdam en omgeving het eerste maandevenement van Netwerkcafé Rotterdam. We verwachten zo'n honderd deelnemers.

Met workshops voor ontwikkeling van zelfinzicht, praktische en ondernemende vaardigheden, en met geleide netwerkontmoetingen.

Speciaal bedoeld voor vijftigplussers die weer aan de slag willen in betaald werk. In een baan, als zelfstandige of door samen een onderneming te starten.

Zin om mee te helpen als vrijwilliger? Stuur een bericht aan netwerkcafe.rotterdam@gmail.com

Contact

Netwerkcafé Rotterdam: netwerkcafe.rotterdam@gmail.com, netwerkcaferotterdam.nl

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Twitter: @WerkenVrElkaar

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Rotterdam is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.