SISTEM BINA LAMAN PALING MUDAH & PERCUMA

" BINA SENDIRI LAMAN WEB MENGIKUT CITARASA ANDA DAN TERUS 'LIVE' DALAM 10 MINIT "

Sistem Web Pantas (SWP) adalah siri panduan video tutorial yang membongkar platform, tool dan cara yang digunakan untuk anda mula bina laman web tanpa perlu keluar sebarang kos termasuk tak perlu beli domain dan hosting


Adakah anda termasuk dalam kategori ini bila nak setup laman web?

  • Takde modal nak beli domain dan hosting sebab 2 kos tu sahaja dah lebih RM200 !
  • Tak tahu langsung cara nak setup laman web walaupun dah pernah cuba buat sebelum ni..
  • Tak tahu nak guna software apa atau platform untuk buat laman web. Kalau ada pun, harga software yang dijual lebih RM300 - RM1000.
  • Tak tahu nak buat page, subpage, insert header, content, video, form dan sebagainya..
  • Tak tahu nak upload file laman web ke hosting



Jangan risau sebab semua masalah di atas tu selesai di sini..

Ikut sahaja panduan video tutorial 'Sistem Web Pantas' untuk mula setup laman web anda dengan cepat, kemas dan nampak profesional.

Platform yang ditunjukkan dalam SWP ni sangat user friendly dan semua tool yang disediakan adalah percuma sahaja termasuk storage percuma untuk anda letak laman web anda. Tak perlu bayar sesen pun!

Dengan SWP ni juga anda boleh bina laman web anda dalam 10 minit sahaja. Hanya taip, klik dan drag, laman web anda yang cun akan siap dengan pantas. Tapi pastikan semua file image & content dah disediakan awal- awal ya. Kalau tak prepare awal- awal file tu, alamatlah 1 tahun pun tak siap..

Serius saya cakap sesiapa saja boleh bina laman web yang cantik dan menarik hanya dengan menggunakan Sistem Web Pantas ini. Surirumah, pelajar, pak guard, cikgu, staf kerajaan dan budak sekolah pun boleh hasilkan web. Yang paling penting adalah kemahuan dan tahu menggunakan komputer.


Ciri- Ciri Sistem Web Pantas

  • Tool sangat user friendly & advance
  • Platform dan tool 100% percuma
  • Tak perlu ada domain sendiri
  • Tak perlu ada hosting sendiri
  • Storage untuk simpan laman web disediakan percuma

APA ADA DALAM PAKEJ VIDEO TUTORIAL SISTEM WEB PANTAS ?

KANDUNGAN VIDEO TUTORIAL SISTEM WEB PANTAS

JAMINAN KAMI

JAMINAN 30 HARI WANG ANDA DIKEMBALIKAN JIKA ANDA TIDAK PUASHATI SELEPAS MEMBELI VIDEO TUTORIAL SISTEM WEB PANTAS


Nak Buat Laman Web Sendiri Menggunakan 1 Platform PERCUMA TAPI POWER Sistem Web Pantas (SWP) Tanpa Perlu Beli Domain & Hosting ?

ANDA BERminat..?

sila buat bayaran menggunakan link di bawah:

Harga Asal : RM69

>> RM29 <<

SAYA NAK DAPATKAN VIDEO TUTORIAL SISTEM WEB PANTAS SEKARANG JUGA