Webdesigner med speciale i markedsføring

360 graders webdesign og online markedsføring

Er du på udkig efter en seriøs samarbejdspartner, der både laver professionelle og funktionelle hjemmesider i WordPress, samtidig med at vedkommende kan assistere og styre din online markedsføring?

Mit navn er Nicolai Sørensen, og det er mig du leder efter.

Læs mere om webdesign her.

Hjemmeside

Få skræddersyet en responsiv hjemmeside i WordPress til din virksomhed.

SEO

Jeg tilbyder SEO på højt niveau til små og mellemstore virksomheder med ambitioner.

Google Ads

Har du brug for Google Ads annoncering kan jeg tilbyde det til yderst fordelagtige priser.

Markedsføring

Jeg laver totalløsninger fokuseret omkring design, konvertering, SEO og Google annoncering.

3 tips til at vælge det rigtige webbureau

Det vrimler med webbureauer, og nogle er bedre end andre. Her får du 3 tips til at vælge det rigtige webbureau.

Du har besluttet dig for, at du vil have en ny hjemmeside eller webshop. Du vil ikke lave den selv, så nu skal du finde et webbureau, der kan varetage opgaven for dig. Medmindre du er helt klar over, hvad det er, du vil have, og hvilket bureau du leder efter, kan det være svært at navigere i.

Herunder får du et par gode råd, som du med fordel kan bruge, når du skal vælge det helt rigtige webbureau.

#1: Se efter referencer

Et webbureau er ikke bare et webbureau. Det består af en række professionelle fagpersoner, der alle har en forskellig tilgang til, hvordan man laver en god hjemmeside eller webshop. Derfor er det vigtigt, at du kigger på det arbejde, der webbureauet tidligere har lavet.

De fleste webbureauer har referencer over tidligere arbejde på deres hjemmeside. Der findes adskillige sider, hvor du kan se, hvilke bureauer der er i Danmark. Du kan også forhøre dig i dit netværk, spørge på Facebook eller søge efter ‘webbureau’ i Google.

Uanset, hvilken måde du anvender, når du researcher på potentielle webbureauer, er du sikker på, at der dukker mange op. Klik dig ind på deres hjemmesider og se efter tidligere referencer.

Lav en liste med de webbureauer, der har de referencer, du synes bedst om. Hvis de har cases, hvor de beskriver arbejdsproces og generelle resultater, de har opnået for kunden i forbindelse med lanceringen af hjemmesiden eller webshoppen, er det en bonus.

Husk på, at en hjemmeside ikke bare skal være flot. Den skal være funktionel, brugervenlig og konverteringsoptimeret – og samtidig skal den være opbygget korrekt, rent teknisk, så den imødekommer eksempelvis de parametre, Google vurderer en side ud fra. En hjemmeside, der ikke kan findes i Google, er ikke en god hjemmeside.

#2: Ønsker du en supportaftale?

Beslut dig for, om du selv vil kunne redigere i din hjemmeside, eller webbureauet skal varetage al nyudvikling og opdateringer for dig. Ønsker du det, er det en god idé at tegne en supportaftale, hvor du har et bestemt antal timer hver måned, hvor du har mulighed for at få support eller videreudvikling.

At drive en hjemmeside er en kontinuerlig proces, og det er derfor nødvendigt at arbejde videre med den. Hvis ikke du har tiden selv, bør du få andre til det. Webbureauet, der har udviklet din hjemmeside, er som regel det bedste valg, da de kender løsningen på forhånd.

#3: Vil du også have online markedsføring?

En hjemmeside er intet værd uden besøgende. Ofte vil du have brug for markedsføring efterfølgende. Igen kan det være en idé at vælge et bureau, der kender din løsning – så hvis et webbureau, du overvejer at kontakte, også tilbyder online markedsføring, kan det være en god idé at vælge dem.

Jeg tilbyder bde online markedsføring og webdesign, og anser mig selv som værende er et udemærket bud på en ‘all in one’-løsning. Du kan se min hjemmeside her: https://nicolaisoerensen.dk/webbureau/.