Korábbi műsoraink A menüben a tanévet kiválasztva érhetőek el

Műsortár

KÖSZÖNTÜNK A WARD RÁDIÓ MŰSORTÁRÁBAN!

Iskolánkban 2015 nyarán épült ki a hangszórórendszer, amely lehetővé tette többek között azt is, hogy Iskolarádió alakulhasson. Ez év őszén indult el az úgynevezett "Rádiós szakkör", Gelley Áron tanár úr vezetésével, ahol a néhány lelkes diák szakmai felkészítését követően 2016. február 3.-án, 10:45-kor csendült fel először az épületben az idővel mindenki számára ismertté vált Ward Rádió Szignál.

Rádiónk jelenleg minden pénteken a 4. szünetben (kb. 11:45-kor) igyekszik színt vinni az Iskola életébe, 4 állandó műsorával:

  • Diákcsemege - Rólad szól! - ahogy a Wardban toljuk, diák módra.
  • Kultúrkúra - Mert rád fér! - a Ward Rádió kulturális műsora.
  • A tábla mellől - tanárok nyomában.
  • WardRock - Zúzzanak a lantok! - a Ward Rádió zenei műsora.

és egyéb jeles alkalmakkor (pl. október 6., Magyar Kultúra Napja, stb.) különkiadással jelentkezünk. (Korábbi, megszűnt adásaink: 8 óra munka, Dallamvilág)

A 2016/17-es tanévtől kezdve az iskolai művészeti-nevelés órákba integrálták a rádiózást, azóta további kb. 8-10 diák ezeken a tanórákon sajátíthatja el a műsorszerkesztés alapjait, illetve segítheti a Ward Rádió működését.

2017. május 19.-én hatalmas elismerésben részesültünk:

Az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon megrendezett díjátadón, az év tematikus diákrádiója/diákrádiósa kategóriában az 1. és a 3. helyezést is a Ward Rádió szerkesztő-műsorvezetői hozhatták el!

2018. május 11.-én újra díjazottak lettünk: a korábbi évvel azonos pályázaton ezúttal a második helyet szerezte meg a Ward Rádió csapata.