Kennedymars vrijwilliger

Welkom kennedymars vrijwilliger

Welkom op de officiële website voor vrijwilligers van Kennedymars Someren. Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Ook in 2023 zal het grootse wandelevenement van Someren weer plaats vinden tijdens het eerste weekend van juli. Kom jij ons versterken?

Bekijk de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen! 

Onze vereniging, JOEK, telt op dit moment ongeveer 180 leden. Van deze leden is ongeveer 1/3 het gehele jaar actief bezig met de voorbereidingen voor de Kennedymars, onze blokleden. De overige leden zijn vooral rondom het Kennedymarsweekend actief betrokken. Maar daarmee zijn we er nog niet. Om alles in goede banen te leiden hebben we tijdens het Kennedymarsweekend in totaal tussen de 600 en 650 vrijwilligers nodig. 

Hoe mooi is het om binnen het vrijwilligerswerk je competenties tot hun recht te laten komen of ervaring op te doen in het besturen van een vereniging en het organiseren van activiteiten. Wij van JOEK zijn erg trots en dankbaar dat we jaarlijks over deze grote aantallen vrijwilligers beschikken. En juist omdat het om deze grote aantallen gaat, blijven we ook steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. 

Het gehele weekend èn Someren dorp zal dan geel kleuren met de shirtjes van onze vrijwilliger. Dus, heb je zin om een steentje bij te dragen aan dè gezelligste Kennedymars van Nederland en hét grootste evenement van Someren?