Vriend worden

Help ons de herinnering te bewaren!

Wenst u de Vrienden van Fort Breendonk en te steunen in het uitvoeren van hun belangrijke missie? Word dan Vriend/Vriendin en geniet van voordelen op de activiteiten van onze vereniging!

  • Student-Vriend: 15 euro (gratis toegang op alle activiteiten georganiseerd door de vzw binnen het Nationaal Gedenkteken van het Fort van Breendonk)
  • Vriend: 35 euro (gratis toegang op alle activiteiten georganiseerd door de vzw binnen het Nationaal Gedenkteken van het Fort van Breendonk)
  • Steunend Vriend: 150 euro (gratis toegang op alle activiteiten georganiseerd door de vzw binnen het Nationaal Gedenkteken van het Fort van Breendonk + 1 gratis rondleiding op een moment naar keuze in het jaar van lidmaatschap)
  • Beschermend Vriend: 500 euro en meer (gratis toegang voor twee personen op alle activiteiten georganiseerd door de vzw binnen het Nationaal Gedenkteken van het Fort van Breendonk + 1 gratis bezoek met gids + koffie-onthaal voor 25 personen)

Stuur je coördinaten naar ons secretariaat en stort het juiste bedrag op ons rekeningnummer BE47 9731 3584 3480.

Vrijwilligers

De vzw Vrienden van Fort Breendonk werkt voortdurend aan nieuwe activiteiten en aan de uitbouw van haar werking binnen het Nationaal Gedenkteken van het Fort van Breendonk. Alle helpende handen zijn hierbij meer dan welkom. Onderschrijft u de doelstellingen van de vzw en wenst u zich mee in te zetten, bijvoorbeeld bij het verzorgen van koffie-onthaal voor groepen, de organisatie van evenementen of andere taken? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak. Als vrijwilliger ben je verzekerd en heb je recht op gratis inkom op alle activiteiten, georganiseerd door de vzw binnen het Gedenkteken (mits ondersteuning op minstens 3 activiteiten). Verder organiseren we minstens een keer per jaar een exclusieve activiteit voor onze vrijwilligers.